Házprojekt: bontások a házban

Többen „reklamáltatok”, hogy mostanában keveset írok a házról. Ennek két oka van. Az egyik, hogy még mindig a legideálisabb alaprajzot próbáljuk megszülni, ami nem megy egyik napról a másikra. Jó sokat kell ráaludni 🙂 A másik meg, hogy csak hétvégén jutunk le a házhoz, vagy akkor se mindig, úgyhogy nem haladunk túl nagy csapásszámmal.

Nem szeretnék kapkodni, a jó tervhez idő kell. Az ember úgyis érzi, amikor megvan az Igazi és bár a türelem nem az erősségem, ez esetben mégis sikerül türelmesen várnom, hogy megszülessen.

Azért apróbb dolgok történnek. Miközben én múlt héten a kertben a természeti elemekkel és a szeméttel küzdöttem, bent a házban is folyt a munka. A tesóm, Dóri kilapátolta a sittet:

szoba1.jpg

szoba2.jpg

Majd Férjjel felszedték a hajópadlót:

szoba4.jpg

szoba5.jpg

IMG_7478.JPG

Lekerült az álmennyezet a jelenlegi hallból is:

IMG_7029.JPG

IMG_7476.JPG

Most hétvégén én tanfolyamot tartok, de szombaton Férj a testvérével, Verával azért lement egy kicsit melózni és leszedték a „zongora szobából” is az álmennyezetet:

IMG_7583.JPG

IMG_7588.JPG

IMG_7589.JPG

IMG_7592.JPG

A zongora a házzal együtt jött, fogalmam sincs mi lesz vele, de jelenleg szegény mindig útban van. Muszáj volt odébb tenni az álmennyezet leszedése miatt, ki is esett az egyik lába. Hát nem gondoltam volna, hogy a kertben szétszórt betonhengereknek még hasznát vesszük:

IMG_7601.JPG

IMG_7598.JPG

No, hát itt tartunk, szépen lassan bontogatunk, amíg körvonalazódik az új alaprajz.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics