2011. augusztus 05.

Előszoba – szeretjük?

Az előszoba is azon helyiségek közé tartozik, amire a lakás kialakítása során nem fordítunk sok gondot. Mindenki a nappali-konyha-háló-fürdőszoba vonalra van ráállva, és a többi helyiséget hajlamos elhanyagolni. Nem véletlen, hogy a blogon ezekről még nem volt szó, ellenben a WC-ről, gardróbról, és egyéb kiszolgáló helyiségekről írtam eleget. Már nem mintha ezeket nem tartanám fontosnak…

Régen nem szerettem az előszobát, nehezen kezelhető térnek tartottam, sötét, hosszú folyosók általában, most viszont már kimondottan szeretem és igazi kihívás egy jó előszobát összehozni. Ha beírod a googleba, hogy előszoba és megnézed a képtalálatokat, na az pontosan kifejezi, hogy mitől áll fel a hátamon a szőr, és sajnos a legtöbb embernek még ma is ennyi az előszoba.

Az előszoba ott kezdődik, hogy tárolás! Mivel itt vesszük le a kabátot, sáros cipőt, tesszük le a táskánkat, nem árt ezeknek némi helyet is biztosítani. A neten található csoda-előszoba képek mind kamuk, ha nincs komornyikod, aki hazaértedkor rohan eléd a papucsoddal, elveszi a kabátod, táskád, cipőd és elrejti valami titkos ajtó mögé, na akkor először találj ezeknek helyet! Persze a legjobb a falba simuló, beépített szekrény, de ha ennek nincs hely, akkor a hagyományos fogas-cipőszekrény kombóval is szuper előszobákat lehet létrehozni.

Ezen kívül a világításra is fordíts gondot, mert a legtöbb előszoba ablaktalan és sötét. Ahhoz, hogy ne legyen barátságtalan a helyiség, elegendő fényforrás kell.

A hosszú, keskeny előszobánál pedig kerüld a (kizárólag) sötét színeket, ha nem akarod magad úgy érezni, mint egy kripta folyosóján.

Színek színek színek!

Egyszerű

Lépcsőbe rejtett tárolók

Vidéki elegancia

Fókuszálhatsz a padlóra is!

Végy egy vasfogast, fesd le színesre, több nem is kell.

Parasztosan

Sok képpel

 Csajosan. Tükörrel a szűk tér ellen!

 Forrás: pinterest.com

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics