2018. szeptember 18.

S/ALON BUDAPEST – szeptember 21-23.

Egy remek programajánlatot hoztam a hétvégére, ez pedig nem más, mint az első ízben megrendezésre kerülő S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás, amelyre szeptember 21-23 között látogathatunk el a  Budapest Arénába.

Egy itthon még nem ismert kiállításformát hoz a rendezvény, vagyis a cégek nem standokon mutatkoznak be, hanem 140, különféle stílusú, az utolsó részletig kidolgozott enteriőr között sétálhatunk majd. Ez a megjelenítés sokkal látványosabb és inspirálóbb, nem kell elképzelni, látjuk is a végeredményt és nem utolsó sorban elleshetünk majd jó néhány lakberendezési trükköt.

Különösen pozitív dolog, hogy a nemzetközi cégek, gyártók mellett, számos hazai tervező és manufaktúra is bemutatkozik. Aki felújítás, építkezés előtt áll, annak mindenképp érdemes elmenni, egyrészt megismerhet rengeteg céget, másrészt, ha még nem teljesen biztos abban, hogy milyen stílusú, hangulatú otthont szeretne, itt bőven lesz miből ihletet és ötleteket meríteni.

Nagyon kíváncsi vagyok a kiállításra, mert őszintén szólva hosszú évek óta nincs itthon értékelhető lakberendezési kiállítás, expo, de az eddigi infók alapján bízom abban, hogy a S/ALON BUDAPEST betölti majd ezt az űrt.

Részletes információt itt találtok.

A kiállítás Facebook eseményét pedig itt.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics