2019. február 26.

Hétvégi programajánló konyhafelújítóknak

Mint minden évben, most is március elején kerül megrendezésre a Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában. Aki az elkövetkező egy évben építkezik vagy felújítást tervez, annak érdemes elmennie, hogy tájékozódjon a hazai lehetőségekről.

Nemrég írtam az idei konyha trendekről, ezekből lehet szemezgetni, de azon kívül, hogy tájékozódunk mik történnek a nagyvilágban és inspirációs képeket gyűjtünk a pinterestről, elengedhetetlen, hogy feltérképezzük a hazai kínálatot is, legyen egy képünk az árakat illetően, tudjuk, hogy ha valamit keresünk, hova forduljunk.

Sok időt megspórolhatunk a konyhakiállítással, ahol megismerkedhetünk jó pár konyhastúdiót, megtapogathatjuk a különféle anyagokat, felületeket, megismerhetjük a tulajdonságaikat. De tájékozódhatunk burkolat ügyben is, vagy végignézhetjük a legújabb konyhagépeket, ha valakit extra, különleges megoldások érdekelnek, abból is találunk itt bőven. Kiegészítőket is szép számmal vannak jelen és persze itt a tavasz, a grillszezon, kültéri konyhák sincsenek elfelejtve.

Sokféle konyhastílusból lehet válogatni, sőt, ezeket mixelni is lehet, mindenki megtalálhatja a számára szimpatikusat, megfelelőt.

A konyhakiállítás 2019. március 1-2-3-án lesz a Budapest Sportarénában

A weboldalt minden további információval itt.

A FB eseményt pedig itt találjátok.

Képek forrása itt.

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics