IKEA-hack workshop – komód átalakítás

Ági, az Azúr Bagoly webáruház tulajdonosa 3 IKEA Rast komódot alakított át, a végeredmény pedig minden esetben fantasztikus lett. A Rast az IKEA-nak egy kimondottan átalakításra való komódja, tömör fenyő, teljesen egyszerű és még olcsó is (7.990 Ft):

Teljesen egyetértek Ágival abban, hogy a legunalmasabb bútorokban van a legtöbb lehetőség, bármit beleálmodhatunk, de természetesen tisztában kell lennünk azzal, hogy mi a cél, milyen stílusú bútort szeretnénk, és ehhez milyen színek, felületek, minták, kiegészítők passzolnak.

Ha valaki nem annyira magabiztos, úgy érzi, hogy nincs kellő ismerete, az sem probléma, Ági ugyanis IKEA-hack worksopokat is tart, a résztvevők biztosak lehetnek abban, hogy szakértő kezekbe kerülnek és a koncepció közös kialakítása után az egyes lépéseknél is pontos útmutatást, segítséget kapnak.

Két komód tejfestékkel újult meg, különböző stílusokban:

A harmadik pedig decoupage technikával. Igen, ez az a bizonyos szalvéta technika, amivel engem is ki lehet kergetni a világból, ha levendulás virágcserépről van szó. De lehet ezt stílusosan is művelni, maga a technika szuper. Tökéletes alapanyagok hozzá a Bomo Art Budapest szépséges papírjai:

A workshopon a technikák mellett, elméleti tudásra is szert lehet tenni, melyik stílusnak mik a jellemzőik, hogyan érhetjük el a kívánt hatást, stb. Ráadásként egy csomó extra közül is lehet választani, például különféle lábak, fogantyúk, bútorgombok. Mindez gyakorlatilag anyagáron.

Az első workshop április 22-én lesz, Budapesten, részletes leírást itt találtok, itt a geometrikus minta és a dekupázs lesz a fő téma. Májusban pedig a stencilezés technikájával vár majd minden érdeklődőt Ági!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics