2024. március 16.

Programajánló: Tavaszi hétvége gazdagon

Elő a naptárakat! Mostantól rendszeresen jelentkező szubjektív programajánlónk első részében különböző szuper tematikákat gyűjtöttünk össze nektek a jövő hétre. Válogassatok a workshopok, kiállítások és vásárok között! 

Burkolatvásár az Imartnál

Gyönyörű, egyedi cement és terrazzo lapburkolatokat szerezhettek be rendkívül kedvező áron az Iamart Cementlap és Terrazzo Manufaktúra immár hagyományossá vált tavaszi vásárán. Már a helyszín miatt is érdemes ellátogatni a Csepel Művek területén lévő üzemükbe, ha esetleg a több mint 30.000 kézműves lapból és 150 mintából álló választék nem lenne elég meggyőző érv. Extra lehetőség 300 Ft/darab áron hozzájutni ehhez a míves burkolathoz, ráadásul a helyszínen megmutatják, hogyan tudjátok a másodosztályú lapokat teljes értékűen használni, és azt is, hogyan kel életre csiszolás után a márvány és kő őrleményeket tartalmazó terrazzo. Sőt a tervezésben, összeválogatásban is szívesen segítenek.
Időpont: március 23. szombat, 9 -13 óra között.
Helyszín: 1211 Budapest (Csepel), Varrógépgyár utca 5.

Fonódó – vesszőfonó & természetes otthonteremtő workshop

A tárgyalkotás és az otthonteremtés közös élményét próbálhatjátok ki Ferenc Rita (Nature in home) kézműves tárgykészítő és Őrfi Eszter (Greenster) enteriőrstylist workshop-sorozatán. Mindhárom alkalommal különböző, természetes anyagból készülő tárgyakat alkothattok Rita segítségével, miközben Eszter beavat titeket a természetes és fenntartható otthonok jellemzőibe, kialakításának lehetőségeibe.
Időpontok: március 23. szombat 14-18 óráig. (tematika: két fonott tálca)
április 27. szombat 14-18 óráig (tematika: fakanáltartó / lámpabúra készítése)
május 25. szombat 14 -18 óráig(tematika: táska / újságtartó készítése)
Helyszín: Hagyományok Háza (Bp., Corvin tér 8., a Budai Vigadó épülete) 

Húsvéti ajtódísz készítő workshop

Egyedi dekorációval készülnétek húsvétra vagy csak egy kreatív időtöltést kerestek? A virágkötés az egyik legjobb választás, hiszen semmilyen szakértelem nem szükséges hozzá! Készítsétek el a húsvéti ajtódíszeteket természetes anyagokból Vrskovetz Maja virágkötő mester segítségével a Zug Műhelyben. Ha esetleg nem jó ez a dátum, az insta oldalán további helyszíneket és alkalmakat is találtok.
Időpont: 2024. március 21. csütörtök, 17.30- 21.30 óráig.
Helyszín: ZUG műhely, 1111 Budapest, Budafoki út 27.

Tavaszi pop-up vásár a Fabrikában

A vintage bútor és lakberendezési bolt nem először hív meg különböző alkotókat az üzletébe. Immár hagyománnyá váltak ezek a jó hangulatú, pezsgős szombatok az üzletben. A következő alkalom több szereplős lesz, hiszen légtisztító hatással rendelkező, virágzó és egyszerű gondozást igénylő szobanövényekkel érkezik a Sasplant. Rácz Rebeka gyönyörű kaspókat, tükröket és színes vázákat kínál, a KAFI FOLK  természetes slow fashion kollekciójával, himalájai kiegészítőkkel készül, EVAANNA pedig sárgaréz és bronz bútorkiegészítőkkel, bútorfogantyúkkal, fali akasztókkal mutatkozik be.
Helyszín: FABRIKA, 1068. Szondi u. 94.
Időpont: Március 23. 11-17 óráig.

Gardenexpo

A növénykedvelők, a balkonnal vagy kerttel rendelkezők kihagyhatatlan kiállítása nem csak az aktuális trendek és az újdonságok bemutatása miatt kedvelt, hanem a számos kísérő programjának, köztük a szakmai előadásoknak is köszönhetően. A komplett kültéri életstílussal foglalkozó seregszemlén ráadásul lehetőségük van a kilátogatóknak a jelenlévő szakemberektől személyesen kérdezni, akár a legújabb ülőgarnitúrákról, a legkorszerűbb kerti gépekről és szerszámokról, a hozzánk leginkább passzoló növények kiválasztásáról vagy a legpraktikusabb öntözéstechnikai, illetve kültéri világítási megoldásokról legyen is szó.
Időpont:  március 22-24. 10-18 óráig.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics