2017. június 20.

Június 24-én ismét Otthon Placc – a kiállítók közül válogattam

Június 24-én ismét lesz Otthon Placc, immár új helyszínen, a Rácskertben (Budapest, VII. Dob u. 40). Az új helynek remek a hangulata, finomakat lehet enni és a nagy melegen ihatunk egy hűsítő sört, fröccsöt vagy limonádét is. Szeretnék néhány kiállítót bemutatni, mert ott lesz néhány kedvencem!

A Tek-Tek fonalakat régóta ismerem és eszméletlenül szuper dolgokat lehet készíteni ezekből a vastag pólóanyagú fonalakból, pl szőnyeget, párnákat, tároló korsarakat, puffokat és akkor csak a lakberendezés területén maradtam. Aki szeret kötni, horgolni mindenképp próbálja ki!

A CSEMPEdekor is kint lesz sok-sok csempematricával! Nekem már van tőlük pár darab és nagyon szeretjük őket! 🙂 Vannak egyszerű feliratosak, fekete-fehérek, színesek, cementlap minták, egy darabosak, több darabosak…

Nem olyan régen bukkantam rá a REf RAG-ra, Bianka újrahasznosított anyagokból készít színes, vidám rongyszőnyegeket, párnákat és egyék lakberendezési kiegészítőket. Garantáltan egyedi darabok, ilyenből nem lehet két egyformát készíteni. Az is megtalálja, amit keres, aki a színeket szereti, de vannak kevésbé színes darabok is:

De lesznek még egyedi, kézzel festett párnák, textilek a Macondo textiltől:

De ott lesz ismét a Succult is a szuper kis mini növényekkel, a múltkor én is vettem belőlük 3 darabot, mert nem tudtam ellenállni:

És természetesen még lesznek nagyon sokan! Pontos részleteket az eseménynél találsz.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics