2016. február 26.

5 térelválasztó módszer

Ha egy szobának, térnek több funkciót kell ellátnia, néha érdemes ezeket szeparálni. Volt már több poszt térelválasztókról, de mindig találok újabb ötleteket és megoldásokat.

Leválasztás fával, akár lamellás is lehet, így szabályozhatjuk a fényt, ugyanakkor jut rendesen levegő a belső részbe:

terelvalaszto1

A lapfüggöny is jó megoldás:

terelvalaszto2

A dobogó, mint szintkülönbség önmagában is jó megoldás, de hozzá egy parapetes elválasztás, ami egyben tároló funkciót is ellát, még praktikusabb:

terelvalaszto3

De egy egyszerű függöny is megteszi:

terelvalaszto4

Ha pedig térben szeretnénk elválasztani, ügyes ötlet a kanapé körbepolcozása:

terelvalaszto5

Képek itt.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics