2015. november 12.

Te el tudnál költeni 500.000 forintot?

Mert én kb három perc alatt! És most bárki megteheti, mert az Extreme Digital november 11-18 között „Black Friday Kívánságlista” néven nyereményjátékot hirdet!

BF_kivansaglista_head2

A feladat roppant egyszerű: állítsd össze a saját kívánságlistádat bruttó 500.000 forint értékben és nyerd meg!

Az én Kívánságlistámon hamar összeállt, tekintve, hogy nyakig vagyunk a Házprojektben és természetesen erre koncentrálva válogattam. Első körben egy beépíthető mosogatógépet választottam, itt nekem fontos volt, hogy a kijelző és a gombok az ajtó tetején legyenek és ne a fronton, hogy ne látszódjon belőle semmi.

edigital1

Aztán választottam egy tűzhelyet és hozzá egy páraelszívót. Mivel a konyha mérete engedi, eleve az átlagosnál szélesebb tűzhelyet terveztem bele, hogy két nagy lábos is elférjen rajta:

edigital2

A 90-es tűzhelyhez pedig 90-es páraelszívó dukál, úgyhogy ezt is bedobtam a listára:

edigital4

Végül, hogy adjak egy kis luxust is a játékba és ne csak az építkezésre koncentráljak, betettem a listámra egy kávéfőzőt. Régi álmom egy olyan gép, ami szemes kávéból krémes, habos kávét főz. Mivel ezek nem pár tízezer forintos gépek, egészen biztos, hogy nem házfelújításkor fogom beszerezni, kivéve ha megnyerem 🙂

edigital3

Kicsit sakkoznom kellett, mert első körben a végösszeg 500.000 felett volt, viszont így érvénytelen a játék, végül kihoztam 499.870 forintra 🙂

A játék pontos menete:

  1. Lépj be az Extreme Digital oldalára, vagy ha most jársz először itt, regisztrálj be, mert a játék csak regisztrációval működik.
  2. Nézz szét az oldalon és a kedvenc termékeidet tedd a kívánságlistádba a kis szívecskés ikonnal. A lista összértéke nem haladhatja meg a bruttó 500.000 forintot!
  3. Kattints a Kívánságlista megosztása e-mailben linkre a Személyes oldalad Kívánságlista menüpontjában.
  4. Küldd el a kész listádat a [email protected] e-mail címre Black Friday alkalom megjelölésével és már részt is veszel a sorsoláson.
  5. Egyedi linked segítségével pedig a saját közösségi oldalaidon is megoszthatod a Kívánságlistádat!

A játék 2015. november 18 éjfélig tart, a sorsolás november 19-én, délben lesz és a nyertes nevét közzéteszik az Extreme Digital FB oldalán.

Csak annak van esélye nyerni, aki játszik! 🙂

A termékeket eléred a képekre kattintva.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics