2020. február 23.

Festékajánló: Benjamin Moore festékek

Bár a legutóbbi posztomban, amikor a falaink kiszínesedéséről írtam, említettem a festéket, amivel dolgoztunk, sokan kérdeztetek és a legtöbben nem ismerik, úgyhogy bemutatnám egy kicsit részletesebben a Benjamin Moore festékeket. Sok-sok éve nézegettem nyálcsorgatva a képeket, színeket a Pinteresten és a külföldi oldalakon, de itthon nem volt elérhető ez a festék, egészen pár évvel ezelőttig.

A beltéri falfestékeken belül többfélét is találunk nálunk, az összes magas minőségű, még az alap festék is. Mivel latex alapú az összes valamennyire mind mosható, de van kifejezetten mosható, sőt dörzsölés- és karcálló is, így a nagyon igénybe vett helyeken is szép marad a fal. Szinte az összes festékfajtában találunk penészedésgátló anyagot, de van kifejezetten fürdőszobába való festék is.

Nem csak falfestéket találunk náluk, vannak egyéb felületre való bel- és kültéri festékek is, szóval bátran festhetünk ajtókat, ablakokat, szekrényeket…

Miért jobb ez, mint a mezei festékek?

Azon túl, hogy minőségben szuper, hihetetlenül finom árnyalatok vannak. Sokkal nagyobbak a színkártyák, külön-külön is megnézhetjük a színeket, nem 3 cm2-es mintából kell dönteni. Végül pedig tudunk venni minden színből próbafestéket kis kiszerelésben. Nem szükséges ezért megvenni 1 litert. Mindez online is rendelhető!!! Árban nagyjából ott van, ahol a Tikkurila festékek, egy hajszállal felette, bár szerintem ez kiadósabb, a világos színekből tényleg elég egy réteg.

A színválaszték

Benjamin Moore festék – bemutatóterem

Az oldalon van színkereső is, ez nagyon hasznos, de sose hagyatkozzunk arra, hogy milyennek látjuk az adott színt a monitoron, minden képernyőn más, élőben meg pláne! Ettől függetlenül nagyon jó kiindulási pont.

A Facebookon és az Instán is megtaláljátok őket.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics