2015. augusztus 26.

5 szabály: így helyezd el a színes kanapét

Kanapé ügyben általában azt szoktam javasolni, hogy válassz semleges színűt, nem azért, mert ne lehetne színes, hanem mert azzal könnyebb dolgozni. Ettől függetlenül a színes kanapék szuperek, sajnos itthon elég gyér a kínálat – már ha nem 800ezerért akarunk venni – mind színében, mind formájában, de azért nem lehetetlenség, csak kicsit többet kell kutakodni és türelmesen várni.

1. Egy színes kanapé a szoba fókuszpontja, ezt tartsd szem előtt. Ha túl sok domináns dolgot teszel mellé, akkor felborul a harmónia és kaotikus összhatás lesz:

kanape2

kanape1 

2. Fontos a formája! Egy kommersz forma kaphat bármilyen jó huzatot, akkor se fogja hozni a hangulatot:

kanape8

3. Akárcsak a falszínnél, itt is fontos az árnyalat, zöld-zöld és kék-kék között is van különbség:

kanape3

kanape4

4. Jó ha a szobában egy másik felületen, nem túl nagy mennyiségben visszaköszön a kanapé színe, akár egy kép formájában:

kanape5

kanape7

5. A fehér, semleges fal szerencsésebb, a fenti példák mind ilyenek, de lehet színessel is! Ebben az esetben az árnyalatok, a stílus még fontosabb, hogy ne menjen át a hatás gagyiba:

kanape9

kanape11

Ha pedig nem érzed magad elég bátornak vagy félsz, hogy hamar megunod, akkor maradj a semleges kanapénál, ebből is varázsolhatsz színes hangulatot:

kanape10

képek itt.

 

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics