Vasárnapi programajánló – Antik PLACC, Bálna

Egy remek programot szeretnék ajánlani nektek! Október 19-én, vasárnap első ízben rendezik meg Budapesten, a Bálnában az Antik Placcot. Egy újfajta piactér, ahol az antik és a modern design találkozik. A kiállítók között lesznek antikosok, újragondolók, és a kortárs design is képviselteti magát, valamint ehhez kapcsolódóan a DIY – azaz Csináld Magad vonal is.

A piac rendszeres lesz, vasárnaponként tervezi megrendezni a szervező, az Antik.hu, ami egy új generációs antikvitásokkal foglalkozó portál lesz és hamarosan indul. A kiállítókon kívűl rengeteg érdekes program lesz, a gyerekekről például a Fabrika Műhely gondoskodik, ahol nem csak kézműves foglalkozások lesznek, de a gyerek játszópiacon el is adhatják a portékáikat.

placc3

A helyszínen, rögtön a bejárat mellet, az Antik.hu standjánál ingyenes értékbecslés is működik, így ha kíváncsi vagy, hogy a nagymama festménye, a dédi porcelánja mit is ér, hozd el bátran!

placc2

Lesz még élő zene, finomságok …

És csak, hogy néhány kiállítót említsek:

  • Biksady Galéria
  • Endrédi Design
  • Fabrika Műhely
  • 10:10 Antik óra
  • Opera Antik
  • Megismerkedhettek az Annie Sloan festékekkel
  • LoveBug Vintage
  • Lavor Labor
  • Jön a Borkas finom borokkal

placc1

placc4

placc5

Ééééés ott leszünk mi is a Decor Labor stencilekkel, ki lehet őket próbálni és itt találkozhattok először az idei Téli-karácsonyi kollekciónkkal! Gyertek, remek vasárnapi program! Részletekért katt a képre.

placc okt19

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics