2014. január 20.

Függőségem tárgya továbbra is: Vivre

Nem tudom ki hogy van vele, aki már regisztrált a Vivre vásárlói közösségbe, de én minden reggel várom az emilt a friss újdonságokkal és szinte mindegy hogy épp sok dolgom lenne, 10-15 percet rászánok, hogy átfussam a kínálatot. Aki még nem találkozott vele: a Vivre egy olyan vásárlói közösség, ahol kizárólag lakberendezési kiegészítők, tárgyak vannak. És eltekintve a giccsektől, amik azért néha becsúsznak, eszméletlen jó dolgokat találni. És igen, van ami drága még így is, de rengeteg minden van remek áron! Megjegyzem, hogy ez nem egy PR cikk vagy fizetett poszt, egyszerűen csak szeretem és megosztom veletek, mint jó kis lelőhelyet.

Ahhoz, hogy lásd a kínálatot, regisztrálni kell. Valamit valamiért. Nem kell ezen fennakadni, manapság mindenhova kell, ez viszont az, amikor tényleg megéri. Íme egy kis szemezgetés a kínálatból, néhány kedvencem az aktuálisan futó akciókból. Bútoroktól az apróságokig van minden és sok féle stílusban! Rusztikus, vintage, keleti, loft, ipari, country… Árakat is írtam, hogy lássátok, válogattam ilyet is-olyat is.

3 részes konyha tartó – 11810 Ft.

vivre evoeszkoztarto

Kedvenc fotelem – 116.577 Ft.vivre fotel

Fűszertartó, 20 cm – 2765 Ftvivre fuszertarto

Kis asztal – 56.298 Ft

vivre kisasztal

Komód – 194.984 Ft – Igen, az ilyen vintage ipari jellegű cuccok mindenhol drágák. Sajnos. Viszont itt legalább elérhetőek ha valaki hasonlót szeretne.vivre komod

Krumpli-hagymatartó szett – 8281 Ftvivre krumplitarto

Muffinpapírok: 340 Ft/60dbvivre muffin

Papírtörlőtartó – 5866 Ftvivre papirtorlo

Pohár 4 db – 3978 Ftvivre pohar

Sajttartó, vagy bármitartó 🙂 – 5091 Ftvivre sajttarto

Szőnyeg, 170×120 – 28655 Ftvivre szönyeg

Étkészlet, 16 db-os – 9777 Ftvivre tanyer szett

Fürdőszobai tartó – 1969 Ftvivre tarto

Teás doboz – 3520vivre teadoboz

Tükör – 61826vivre tukor

Ülőke – 24003 Ftvivre üloke

Az biztos, hogy ezeknek a termékeknek a nagy része nem fog szembejönni minden második lakásban. Ha szeretnél regisztrálni megteheted itt. Jó böngészést!

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics