2012. augusztus 12.

Szegény kispolgár panaszai – A befejezés

tv2mobil.jpg

Ha nem olvastad a tv2 mobilinternetes kálváriámat, akkor ezt megteheted itt. A folytatása:

A vasárnap ebédidő ügyintézés szempontjából telitalálat volt. Egyrészt kevesen vannak, másrészt az ügyintézők is nyugisabbak, kevésbé leterheltek. Szóval ismét befáradtam a legközelebbi vodafone ügyfélszolgálatra – ugyan oda ahol pénteken is voltam.
Szerencsére a pénteki gárdából senki sem volt ott, biztos emlékeztek volna rám 🙂

Egy csomó jó tanácsot kaptam tőletek, volt aki levelet is írt sok, hasznos infóval. További hiányosságokat is felfedeztem az oldalon, szóval teljesen felkészülve érkeztem, még a jogszabályokat, törvényt is átolvastam.

Nem kellett sokat várni, addig szépen lejegyzeteltem a felügyeleti szervek kifüggesztett listáját (ez mindenhol kötelező).

Gondoltam, megpróbálkozom ismét a 0-ról, nem azzal kezdem, hogy leüvöltöm a fejüket. Az ügyintéző srác kedves volt, bár elég fáradtnak nézett ki. A szombati sziget karszalagról a kezén aztán megértettem, hogy biztosan szívesebben aludna a munka helyett és reméltem, hogy nem lesz kedve kötekedni.
Szépen elmondtam mi történt: rendeltem, nem működik, nem tudták megcsinálni, szar, nem kérem az egészet, kérem szépen vissza a pénzem.

Némi tanácstalanságot azért most is okoztam, kollégával konzultáció, majd felhívtak valaki. Én harcra készen vártam mi történik, majd közölte a srác, hogy akkor kiállít egy sztornó számlát, visszakapom a pénzt és írunk egy jegyzőkönyvet.

Én meg csak ültem nagy csendben, lassan visszahúztam a karmaimat és egy kicsit sajnáltam, hogy nem küldhetek el senkit a pi**ába, nem írhatok a panaszkönyvbe és nem fenyegetőzhetek a felügyeleti szervekkel.

Most örülhetnék, hogy így történt és persze valahol örülök, megkönnyebbültem, hogy a végére jártam. De ez az egész nagyon gáz! Senkinek fogalma sincs, hogy mi merre mennyi, minden attól függ milyen ügyintézőbe botlasz bele. Szerintem 3 helyen 3 további különböző dolgot mondtak volna. Ezt egyébként máshol is tapasztaltam. Sok esetben úgy tűnik ez a megoldás: legyen tengernyi időd, hogy ügyfélszolgálatokon ücsörögj és próbálkozz, mint a kaparós sorsjeggyel, hátha egyszer nyersz…

Holnap reggel elmegyek a Balatonra, mobilnet nélkül, csak találok valahol wifit… Azért megpróbálok minél több bejegyzést még írni az este és beidőzíteni nektek.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics