2011. december 11.

békamúmia 50.000-ért!

A vatera néha nagyon szórakoztató tud lenni, benedek047 felhasználó például igen vicces kedvében lehetett, amikor feltöltötte az antik,régiség/egyéb kategóriába ezt a mumifikálódott békát.

Villámáron elvihető 50.000 forintért, jelenleg 5 licit van rajta és 961 forinton áll.

A leírás szerint:

„Mumifikálódott békakirályfi vagy királylány

A licit tárgya a fotókon  látható  mumifikálódott  békakirályfi agy  királylány ) , aki  várja  hős  szerelmesét , hogy  egy  csókjával  újra  életet  leheljen  belé !  Szegény  kicsi  pára  életútjáról  nem  sokat  tudni , de  nagy  valószínűséggel  gonosz  varázslat  áldozatává  vált ,  és  csak  egy  hercegnő  vagy  királylány  törheti  meg  az  átkot ! Az  erdőben  találtuk  szegény  kis  jószágot kővé  dermedve , megsajnáltuk, hazahoztuk , annak  reményében , hogy  megtaláljuk  élete  párját aki ismét életre keltheti !  A koronáját bizonyára az őt elvarázsoló  gonosz boszorka eltulajdonította!”

 

Kérdések az eladóhoz:

 

– Csere esetleg? Nekem van egy hasonló állapotú egerem, sok extrával, szőrmebundában, igazolhatóan hamupipőke hintóját húzta.

– Hmm….. Nem is hangzik rosszul ! Egy ilyen szőrmebunda igazán kecsegtető ajánlat ! Sok extra… hintó…. Bár az az igazság hogy a szőrre allergiás vagyok és félő , hogy a kis rágcsáló a kis haverjait is meghívná néha vendégségbe ! Minden esetre köszönöm az ajánlatodat ! Jó éjszakát ! Üdv.

 

– Jobb képet kérhetnénk róla ? Mert nekem gyanús a kis koma…., lehet hogy ővele találkoztunk Elepnél a csatorna mellett a fűben nyár elején, csak akkor kissé jobban ugrált, de aztán jött egy nagy gólya és kérdezte hova bújjon előle, mi azt tanácsoltuk, tegyen úgy mintha nem élne..ne mozduljon.. Lehet, hogy szegényke úgy maradt, de azért mondjátok neki, elment a gólya !!! Hátha magához tér…

– Lecseréltem a kis drága profilképét ! Így talán könnyebb lesz beazonosítani ( Megsúgtam neki, hogy elment a gólya melegebb éghajlatra ) 🙂 🙂

 

– Üdvözlőm Kedves Marcsi ! Olvastam magasröptű értekezésüket a fent meghirdetett aszalt gerinchúros kétéltűre vonatkozóan. A mi irodánk kifejezetten erre szakosodott, hogy nehezen felépíthető állat- és emberbaráti kapcsolatokat – persze alapos előkészítő munka után – helyreállítson. Tehát ezen varangyfélék családjába tartozó kétéltűnek magyarul kerítünk valahonnan királylányt. De ehhez főbb paraméterek kellenek: Fejkörméret ( koronához ), Derékbőség (frakkhoz ) Lábméret, talphossz ( csizma ) valamint csuklóvastagság ( kesztyű ). Tudnunk kell még az ügyfél esetleg alergizál-e valamiféle kozmetikumra, nehogy az esküvő napján a sminktől viszketni kezdene, mert mit szólna a násznép… A licitbe beszállnék keményen ilyen lehetőséget nem lehet elszalasztani ! Előre is köszönöm együttműködését .!

– Nagyon köszönöm, hogy Te is pártfogásba vetted a kis jószágot , és ennyire készségesen igyekszel gondoskodni a kis kőkorszaki ruhácskájáról ! Ígérem, holnap töviről- hegyire megméregetem a kis drágát és ismét jelentkezem !

– Na végre egy normális, gondoskodó eladó, ezt már szeretem !

– Végre sikerült megméregetnem a vőlegényt ! Fej szélessége : 30 mm , derék körben : 90 mm , háthossz : 50 mm , csukló : 17 mm , talphossz : 25 mm . Nem igazán mozgok otthonosan szabász – varrász témában , de azt hiszem, a mért adatokra rá kell számolni néhány tized mm-t , hogy azért csak ne feszüljön az úriemberen a frakk ! Remélem, kielégítő volt a válaszom, ha esetleg bármi kérdés merülne fel a későbbiekben , a kedves érdeklődő forduljon hozzám bizalommal ! Kellemes hétvégét és jó nézelődést kívánok !

 

– Én változtattam a békát kővé, mert el akart szökni, ugrálni a házasság elől. Kérem,hogy vigye vissza oda, ahol találta, mert a törpék már úton vannak érte a mézeskalács-házikóból, hogy elvigyék a hőn szeretett királylányához. Üdvözlettel az elvarázsolt kerek erdő,legnagyobb gonosz boszorkája és polgármestere.

– Azt hiszem, ez nem lesz ennyire egyszerű ! A törpékkel küldjön egy zsák aranyat váltságdíjként , akkor talán beszélhetünk a cseréről . Akkor házhoz jöhetnek érte , akár a Mikulás szánjával is . A 7 rénszarvas mindegyikének hátára ülhetne egy törpe , így nem kellene a sűrű , rideg erdőben keresgélniük ! Üdv

 

– Tiszteletem! Önt nem lehetne a béka helyett megcsókolni,és a múmiát csak grátisz adná? Köszönöm!

 

– Engem élve érdekelne, mondjuk Jessica Alba alakjában. Megoldható? Köszönöm! Üdv!

 

– Ez igaz, vagy elkerültem tudtomon kívül a zoo -ba nekem megvan a nagyapám foga. Felrakjam táltos fog

– Hajrá ! Csak egész nyugodtan ! Biztosan nagyon sok érdeklődő lesz a terméked iránt ! Üdv.

 

További kellemes vasárnap estét mindenkinek, ha szeretnél licitálni az árura vagy az összes kommentet elolvasni, akkor itt megteheted.

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics