2011. november 02.

Hol vegyél karácsonyfadíszeket…

Ez a mai poszt kissé módosul, ugyanis azt terveztem Nektek, hogy körbejárom a kis listámra felírt üzleteket karácsonyfadísz ügyben, és fotózok nektek mit hol mennyiért…

Ezt meghiúsította egy lámpa, amit a Vaterán szereztem és ma délelőtt vettem át. 3x akkora, mint hittem (ami nem baj) és ugyan nem olyan nehéz, de egyáltalán nem kényelmes a lámpával, a lámpaernyővel, laptoppal és egy óriási táskával üzleteket járni és még fotózni is.

Ezért a deáktérnél ahelyett, hogy elindultam volna a királyutcába, betértem a Castroba és most megkapjátok a karidíszes listát úgy, hogy személyesen nem csekkoltam…

Magma Galéria – itt nemez gömböket lehet kapni natúr és rózsaszínes-pinkes színekben nem túl olcsón, 2200 forintért. Mellesleg csomó tökjó táska is van…

Philanthia – innen felöltöztetheted az egész karácsonyfát, jó pénzért… Rengeted dísz van, egyszerűbbek is. 300-4000ig kb.

Na ezután lett elegem és akadtam le…

Kéttemplom Galéria (Paulay Ede utca eleje) – itt eddig minden évben gyönyörű díszek voltak, szintén az egyszerűektől a csicsásig, 500-3000 közötti árkategóriában.

A királyutcában benézhetsz az összes lakberendezős üzletbe, a nagy részében szoktak lenni díszek. Az Ariosoban tavaly vettem helyes kis üvegcsillagokat, szívecskéket olyan 700-800 forintért. Müller Mónikánál tuti van, megnézheted a képeket a Facebook oldalán.

Kicsit odébb a Jászai Mari térnél Pure Homeba is érdemes elnézni, képeket szintén a FB oldalukon nézegethetsz.

És ha Budán jársz, akkor nézd meg a Villa Bagatelle-t, a képek alapján roskadásig van díszekkel.

Összességében elmondható, hogy 500 és 4000 forint között lehet mindenhol kapni a díszeket, a legtöbb 1500-2000 körül. De megjegyezném, hogy ezek mind szépen kidolgozott, különleges díszek. Nem ilyenekből kell telerakni a karácsonyfát. A sima gömbdíszek között viszont 1-1 darab is nagyon jól mutat.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics