2016. június 02.

Fuck You – avagy tiszteld bloggertársaidat!

Aki olvas hazai lakber blogokat vagy követi a FB oldalakat, az már biztosan belefutott abba a vitába, ami a napokban bontakozott ki. Kicsit személyesen is érintve érzem magam, hiszen korábban én is megkaptam a magamét a „kedves kollégától”. Eddig azt hittem ezzel egyedül vagyok, de most, hogy kipukkadt a lufi, kiderült, hogy elég sokan ki lettünk már osztva.

fuck1

Nézzük, hogyan szabad egy bloggernek kommunikálnia? – a válasz kb az, ahogyan szeretne, mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan ír le. De azt gondolom, vannak itt íratlan szabályok és az egyik ilyen, hogy tiszteljük egymás munkáját és nem teszünk egymásra rosszindulatú megjegyzéseket. Ami nem azt jelenti, hogy nem lehet a másikkal szemben kritikát megfogalmazni, vagy leírni a véleményünket, ha valami nem tetszik. De, lehet, már ha valakinek marha sok ideje van és szükségesnek érzi. És nincs ezzel semmi probléma, ha ez kulturáltan, intelligens módon történik és nem úgy, hogy a sorok közül egyértelműen kiérződik, hogy a cél a másik megbántása, támadása.

fuck4

Tavaly, amikor a Nagy DIY könyvet csináltuk, nagyon sok mindenkivel találkoztam személyesen, akikkel korábban nem és azt kell, hogy mondjam, hogy ez egy nagyon jó kis közösség. Nyilván nem jön be mindenkinek minden, amit a másik csinál és ez így tök rendben is van, de szerintem senkinek eszébe nem jutna, hogy olyat mondjon, amivel a másikat megbánthatja. Nincs rosszindulat, nincs irigység.

fuck2

Az én hozzáállásom roppant egyszerű a kérdéshez: soha senki blogjára/munkásságára nem mondok rosszat, főleg nem az otthonára, mert tudom mennyi meló van benne és megtisztelem a másikat azzal, hogy nem fikázom. Én se követem az összes blogot, főleg időhiány miatt, és max egy lájkot nyomok ha tetszik valami. Ha valami meg nem tetszik, akkor szó nélkül megyek tovább és egy pillanat múlva már el is felejtettem. Sose értettem azokat, akik negatív dolgokat kommentelnek rendszeresen. Miért írják le? Miért jók az alattomos beszólások, szurkapiszkák, célozgatások?

fuck3

Béke legyen veletek! Mi pedig szeressük egymást gyerekek!

Fotó a Nagy DIY könyvből
Fotó a Nagy DIY könyvből

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics