2016. május 13.

Óvodapedagógusok figyelmébe!

Ingyenes továbbképzést hirdet óvodapedagógusoknak az Ariston Thermo és az Energiaklub, aki már az óvodákban szeretné elindítani a szemléletformálást.
A képzésre elsősorban Pest megyéből várják az érdeklődőket, de jöhetnek azok is akik a vidéki képzésekre nem tudtak eljutni. A következő tréning május 18-án lesz Budapesten.

A 6 órás képzésben való részvételről tanúsítványt állítunk ki, amely elismertethető kreditpontként.
A foglalkozásokat követően az Ariston Thermo rajzversenyt ír ki a képzésben részt vett óvodák gyerekei részére. A legügyesebb gyerekek játékokat, a legeredményesebb óvodák pedig nagy értékű, korszerű Ariston elektromos vízmelegítőt vagy kazánt kapnak (attól függően, hogy melyikre van nagyobb szükség az intézményben).

energia1

Részvételi díj:
A képzésen a részvétel INGYENES, ebédet is biztosítunk
Létszámkorlát: max. 15 fő
Jelentkezés feltételei: munkavállalói jogviszony budapesti valamint környékbeli óvodában.
A képzésen résztvevő óvodapedagógusok vállalják, hogy legalább 6 órában tartanak energiatakarékosságról, klímaváltozásról szóló foglalkozást a gyerekeknek, 2016 május során. Erről további tanúsítványt állítunk ki, mely 6 ponttal emeli az elszámolható kreditpontok számát.
Vállalja továbbá, hogy a foglalkozásokról rövid írásos dokumentációt készít amelyet elküld az Ariston Thermo Hungária Kft. részére.

A jelentkezés módja:
Jelentkezni rövid bemutatkozással lehet a következő email címen: [email protected] valamint az alábbi Google űrlap kitöltésével lehet.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics