2015. április 28.

Melyik otthonhoz milyen illat illik?

Az illatok terén vannak berögzült asszociációk, például ha azt mondom Provance, akkor mindenkinek a levendula ugrik be, vagy a pálmafás tengerpartról a sós víz, kókusz és egzotikus gyümölcsök illata… Ha a látott kép és az illat összhangban van egymással, azzal nagyon sokat lendíthetünk a benyomáson. Vagy ha rosszul választunk, akkor éppenséggel ronthatunk is.

A lakáshoz illatot úgy érdemes választani, ahogy magadnak parfümöt. Addig keresgélni, amíg meg nem találod a személyiségedhez (lakás hangulatához) legjobban passzolót.

Hoztam pár képet és társítottam hozzájuk illatokat. A társított illatokat itt találjátok.

Fehér virág

airwick2

Nyári hangulat:

airwick3

Friss ruha:

airwick4

A Facebook oldalamon pedig 2015.07.28 éjfélig játszunk! Három Air wick csomagot sorsolok ki a válaszadók között. Ezek tartalma: 1 db Freshmatic Complete (automata légfrissítő készülék és utántöltő Nyári hangulatok, Türkiz oázis vagy  Titokzatos kert illatban), 1 db Pálcás illatosító – Türkiz Oázis vagy Nyári hangulatok- 30 ml illatban, 1 db elektromos légfrissítő készülék és utántöltő – Nyugalom szigete, Buja rejtek vagy Titokzatos kert illatban.

Amennyiben szeretnél játszani, kattints ide és írd meg a válaszodat a képnél a feltett kérdésre! Április 29-én, szerdán sorsolok! Gyertek, játsszatok és nyerjetek!

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics