2014. december 11.

Karácsonyi ajándékajánló gyerekeknek

Az IKEA férfi és női ajándék ajánló után most következzenek a gyerekek. Itt főleg a játékokra fókuszáltam, elvégre gyerekekről van szó, akik nem feltétlen függönyre és bútorra áhítoznak, bár bekerült pár a válogatásba, mert azért van olyan aminek biztosan örülnének 🙂

Gyermek_ajandek_FULL

A gyerekszoba kialakításánál használhatunk bátran sok színt, akár erőseket is. Nyugodtan mehet együtt a piros a kék, a zöld, a sárga. Ebben az esetben azonban ügyeljünk arra, hogy a falunk fehér vagy egy halvány semleges szín legyen. A színes falat mellőzzük. Ha színes falat szeretnénk a gyerekszobába, akkor a többi berendezési tárgyat már  nagyobb gonddal kell összeválogatni és lehetőleg a nagyobb bútorok maradjanak semlegesek, a kicsiken és a kiegészítőkön viszont nyugodtan vadulhatunk.

Remek választás egy játékkonyha, fiúknak-lányoknak egyaránt. Ha már van, akkor pedig remek kiegészítőket: zöldségeket, edényeket találunk az IKEA-ban. De egy tornaszőnyeg, vagy egy óriási sárkány puff is jól jöhet.

moodboard_gy1

Ha művész hajlamú a gyermek, akkor számtalan festék, ecset, ceruza, filc, vagy rajztábla található a kínálatban. Nekem nagy kedvencem a a kerek piros hinta és a kartonpapírból összeépíthető stand, ahol a gyerekek szerepjátékozhatnak de bevethetjük bulikon és kerti partikon is.

moodboard_gy2

A kisvonat szerintem örök sláger, több kiegészítő elem is van hozzá. De a legkissebbeknek is találunk megfelelő ajándékot és a játéktároló is jól mutat a fa alatt:
moodboard_gy3

Nézzetek szét az IKEA-ban, a sok-sok kreatív és fa játék mellett remek textileket és kisbútorokat is találtok. A termékeket pedig közvetlen linkkel megtaláljátok a Pinterest albumomban.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics