2017. december 14.

Könyvajánló: mi kerüljön a fa alá?

Az elmúlt években sok jó könyv jelent meg itthon lakberendezés témában hazai szerzők tollából.  Ebből hoztam egy válogatást ajánlónak:

Tavaly jelent meg Cziráki Barbara könyve, amely a Hazai Provence vendégház teljes felújítását mutatja be. Barbi egy romhalmazból épített meg egy álomvilágot, de a szép képek és inspirációk mellett egy jó nagy löketet is ad annak, aki ilyesmibe vágná a fejszéjét.

Barbi kitartásából, az egész leírásából tényleg erőt lehet meríteni! Számomra pedig külön megtiszteltetés, hogy engem kért fel az előszó megírására. A könyvet boltokban ne keressétek, itt rendelhető.

Friss és ropogós blogger kolleginám Varga Judit könyve. A könyv pont olyan, mint Judit maga, akihez közel áll a kifinomult, lágy, nőies vonal mind a divat, mind a lakberendezés terén, abszolút magáénak fogja érezni ezt a könyvet! A stílustól függetlenül tele van jobbnál jobb DIY ötletekkel, amelyek személyre szabhatóak, átalakíthatóak, kiváló inspirációként szolgálnak, így aki szeret maga készíteni ezt-azt, azoknak is igazi kincsestár.

Szintén vadiúj könyv, olyannyira, hogy még ki sem olvastam, de az egyharmada után is bátran beteszem a könyvajánlóba. Képek nincsenek benne, de több tucat elgondolkodtató dolog viszont annál inkább.

Olvasás közben végig bőszen bólogattam, mert sok ponton találkoztak a leírtak a saját gondolataimmal, elméleteimmel, azonban Kata egy kulturálisan sokszínű és spirituálisabb vonalon közelíti meg az otthon kérdéskörét, amitől az egész nagyon érdekes lesz és új szempontokat vet fel.

Aki nem csak szép képekre vágyik, de mélyebben is érdekli, hogy mitől lesz otthon az otthon, az nyugodtan kérje ezt a könyvet a Jézuskától!

Ugyan már két éve jelent meg A nagy DIY könyv, de ettől még nem vesztette aktualitását. Különlegessége, hogy egyedülálló módon fogja össze a hazai “lakber bloggereket”, 21 blog jelenik meg benne – köztük jómagam is – mindenki egy-egy különleges projektet bemutatva, amelyekről lépésről lépésre leírást, elkészítési útmutatót is találtok.

Nem új könyvek, de Petrik Adrien mindhárom könyve kötelező olvasmány, ha valakinek még nincs meg, akkor mindenképp szerezze be, igen kellemes téli napokat fog szerezni magának!

Végül engedjétek meg, hogy ajánljam magamat. Szintén már két éve, hogy megjelent az első könyvem, ami eddig több ezer hobbi bútorfestőnek segített eligazodni a technikák, festékek, bútorok világában.

Ha valaki szeretne belefogni a bútoros festésbe, akkor a könyvben minden alap dolgot megtalál, egy helyen, érthetően összeszedve.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics