Jégmécsesek

Az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor igen látványos kültéri dekoráció alapanyaga a víz. Nem árt ha a hőmérséklet tartósan 0 fok alatt van, így tovább élvezheted a jégmécseseket.

Az elkészítése nagyon egyszerű, tegyél 2 különböző méterű edényt egymásba, a kettő közé öntsél vizet. A belsőbe kell valami nehezék, ebbe is tehetsz vizet vagy kavicsokat. Ha lehet, üveget ne használj, nehogy szétpattanjanak a mélyhűtőben. A vízbe tehetsz terméseket, fenyőágat, bogyókat dekorációnak. Ha megfagyott tedd egy pillanatra forró víz alá, így könnyen kijön a formából.

jegmecses1.jpg

jegmecses2.jpg

jegmecses3.jpg

jegmecses5.jpg

jegmecses6.jpg

jegmecses7.jpg

jegmecses8.jpg

jegmecses9.jpg

jegmecses10.jpg

jegmecses11.jpg

jegmecses12.jpg

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics