I love kilim

Indítok egy új rovatot, „I love” címmel, amiben a szerelmeimről fogok írni. No nem a volt pasikról fogok beszámolni, kizárólag a lakberendezés területén maradunk. Ez annyiban eltér az emberi kapcsolatoktól, hogy egyszerre nagyon sok mindennel vagyok szerelembe esve. Vannak köztük rövidebb életűek, de vannak olyanok is, amik keményen állják az idő próbáját. És nem csak az időt, hanem a különböző korszakaimat is végig kísérik.

Elsőként a kilimeket szeretném bemutatni. Az irántuk való rajongásom már több mint egy évtizede tart töretlenül. A kilimek – ha egy fél mondatban szeretném összefoglalni – szövött nomád szőnyegek, leginkább Kis -és Közép-Ázsia és a Kaukázus vidékéről.

A legkülönbözőbb stílusú enteriőrökben is jól mutatnak, legyen az rusztikus vagy modern. De inkább jöjjenek a képek:

kilim1.jpg

kilim2.jpg

kilim3.jpg

kilim21.jpg

kilim22.jpg

kilim4.jpg

kilim5.jpg

kilim6.jpg

kilim7.jpg

kilim8.jpg

kilim9.jpg

kilim10.jpg

kilim11.jpg

kilim12.jpg

kilim13.jpg

kilim14.jpg

kilim15.jpg

kilim16.jpg

kilim17.jpg

kilim18.jpg

kilim19.jpg

kilim20.jpg

Ha tetszenek a kilimek, akkor itthon a Kilimboltban szerezhetsz be ilyen szépségeket.

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics