2012. január 25.

Hajó gitárból és vállfából

Adott egy lelkes csapat és több mint 1200 különböző fabarab, fából készült tárgy. Mi más készülhetne belőlük, mint egy hajó!

Tavaly februárban, a délkelet-angliai partoknál néhányan gondoltak egyet, megalakították a ‘The Boat Project’ nevű csapatot azzal a céllal, hogy a 2012-es londoni olimpiára megépítik ezt a különleges hajót. Felkérték a környékbeli embereket, hogy adományozzanak nekik fa tárgyakat, fadarabokat. Mindegy, hogy régi vagy új, fenyő vagy valamilyen egzotikus fa.  A lényeg, hogy történetük legyen! Több mint 1200 felajánlás érkezett, több mint 1200 történettel együtt. Az emlékeket mind beleépítik a hajóba, mennyi mindent tudna mesélni!

A puzzle-szerű „játékot” a legmodernebb hajóépítési technikákkal ötvözik. Került a hajóba gitár, hokiütő, teniszütő, hegedű, egy kis darab Jimi Hendrix egyik gitárjából. De felhasználtak még Rolls Royce műszerfalat, ládákat, hajkefét, dohányzóasztalt, dobütőt és még sok száz tárgyat, mindet a maga múltjával együtt.

A hajó várhatóan májusra készül el, a műhelyben pedig bárki megnézheti hogyan halad a munka.

Köszi Rita a cikket:)

forrás itt és itt.

 

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics