2016. október 12.

Vízmelegítés olasz módra, avagy, hogy ne kelljen elrejteni a vízmelegítőt

Mindig nagy probléma egy otthonnál, ha vízmelegítőre (bojlerre) van szükség, hiszen nem túl esztétikus darabok, ráadásul jó nagyok, próbáljuk elrejteni több-kevesebb sikerrel.

Ma már azonban egyre bővül a kínálat és szerencsére születnek olyan darabok, amiket nem kell már rejtegetnünk, simán integrálhatjuk az adott helyiségbe. A design leginkább az olasz modelleken érhető tetten, de a dekoratív külső mellett tudásban is az élen jár.

velisevo_allo_furdo

Az Ariston Velis EVO modellje többféle kapacitással is elérhető, a készülék pedig letisztult és egyszerű, LED kijelzős:

velis_evo_plus_led2

A készülék egy speciális „ECO-EVO” funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy memorizálja a család meleg víz fogyasztási szokásait és annak megfelelően állítja be magát. Például, ha reggel és este fürdünk rendszeresen, akkor fogy a legtöbb meleg víz, akkor erre az időszakra koncentrál és napközben, amikor nem vagyunk otthon, nem melegít feleslegesen. Ezzel pedig spórolhatunk is, elég jól hangzik 🙂 Ez persze nem azt jelenti, hogy a szokásos időintervallumon kívül ne lenne meleg víz.

A készülék további előnye a hagyományos modellekkel szemben, hogy az elhelyezése nem kötött. Feltehetjük vízszintesen is, valamint a kijelző is forgatható.

velis_evo_furdo_fekvo

A designon és a tudáson túl a készülék környezetbarát, energiatakarékos is. A Velis EVO-val akár 14%-ot is spórolhatunk a villanyszámlánkon. Energiabesorolása ‘B’, ami a ebben a kategóriában nagyon jónak számít és 7 év garancia van a termékre!

Egyszóval, ha vízmelegítő, akkor legyen olasz! További részletek a készülékről itt.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics