2016. október 17.

Prémium csempék szuper áron! – Október 29-ig

Amikor burkolatokat nézünk, szinte mindig ugyanaz a forgatókönyv: ami megtetszik az pont eggyel magasabb árkategóriában van, mint amekkora belefér a keretünkbe. Érdemes azonban sakkozni a költségvetéssel, különösen a burkolatra vonatkozóan, hiszen ezt nem túl gyakran cserélgetjük.

marazzi1

A legegyszerűbb módja ennek, hogy nem csempézzük tele a fürdőszobát, ez ugyanis teljesen felesleges. Egy fürdőszobának számtalan olyan része van, ahova nem szükséges csempét tenni vagy legalábbis nem a mennyezetig. Ezzel meg is spóroltunk akár 2-3 m2-t, nagyobb helyiség esetén még többet. Ezzel lehetővé is válik, hogy a prémium burkolatok közül válogassunk.

marazzi2

Egy másik szuper lehetőség is van most, hogy megspóroljuk a csempe árának több, mint a negyedét! Az akciót az Imhaus Magyarország hirdette meg azok között, akik október 29-ig fürdőszoba felújításra jelentkeznek. A szolgáltatásba tartozik egy ingyenes helyszíni felmérés és 3D látványterv készítése, valamint egy árajánlat. Aki ezt elfogadja, a választott csempék és burkolatok Áfáját a cég átvállalja, azaz 27%-kal kevesebbe kerülnek. Többek között az olasz Marazzi cég csodaszép csempéi között is válogathatunk, de ha valaki kisebb büdzsével rendelkezik, akkor Zalakerámia burkolatok között is keresgélhet.

marazzi3

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics