2018. április 13.

3 ok, hogy kimenj a Construmára

Idén pont úgy jött ki a lépés, hogy nem tudok kimenni a Comstrumára, amit nagyon sajnálok, lesz pár izgalmas dolog. Azt gondolom, hogy minden építkezőnek-felújítónak „kötelező” kimennie és akkor is, ha csak pár év múlva tervezi valaki, mert jó képben lenni a kínálattal, megismerni a cégeket, lehetőségeket, újdonságokat.

Én most teljesen szubjektív módon 3 okot írok, nyilván van mér több tucat dolog, amiért érdemes ellátogatni a kiállításra.

1. Kint lesz a Ropant Fa, akik az ablakainkat készítették. Mindig megcsodáljátok a nagy ablakokat és ezer kérdéset kapok róluk, most itt a lehetőség a szakemberekkel, gyártóval is beszélni 🙂

Megtaláljátok őket az A pavilon 304-es standján.

2. Idén először itt is bemutatkozik az Annie Sloan Hungary. Aki szeret bútort festeni vagy tájékozottabb a témában biztosan ismeri az Annie Sloan festékeket, de a hazai forgalmazó, Szendrődi Enikő (Nemiskacat) gondolt egy nagyot és bevállalta az Otthon Design kiállítást, hogy szélesebb körrel is megismertesse ezt a csodás festéket.

Megtaláljátok őket a G pavilon 105N standján.

3. A végére hagytam azt, ami az elmúlt években a legszínvonalasabb és legérdekesebb stand volt szerintem az Otthon Design keretén belül, ez pedig a Magyar Design, ahol a hazai tervezők mutatkoznak be. Itt szombaton 14 órakor néhány blogger kollégával kerekasztal beszélgetés is lesz, én sajnos nem tudok részt venni rajta, de aki tud látogasson el rá, biztosan izgalmas lesz.

A Magyar Designt megtaláljátok a G pavilon 503B standján.

További infókat a Construmáról, itt találtok.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics