2017. augusztus 21.

ArtZept Formatervezői Pályázat 2017: Tervezz konyhai eszközt!

14. alkalommal ír ki formatervezői pályázatot a Zepter International, az idei téma nagyon tág, sok lehetőséget rejt magában, konyhai eszközöket vár a zsűri. A pályázat nemzetközi, az egyik legnevesebb formatervezői pályázat!

A pályázati kiírásba beleférnek az általános, napi használatban lévő eszközök, de megcélozhatjuk a magas szintű konyhaművészetet is. Választhatunk főzéshez vagy tálaláshoz kapcsolódó tárgyat. A pályázat egyetlen kritériuma, hogy a design és a funkció járjon kéz a kézben.

A pályázat leadási határideje: 2017. szeptember 30.

A fődíjazott 10.000 euro nyereményben részesül, a 2. helyezett 4.000 euro értékű Zepter terméket kap, a 3. helyett 3.000 euro értékű Zepter terméket kap, ezeket a díjazott választhatja ki. Emellett promóciós különdíjat is oszt a zsűri, egy pályázaton részt vevő művész munkájának népszerűsítésére.

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk a Zepter International képviselői által kiválasztott egy vagy több pályamunka kis szériás gyártásba kerül (max. 100 db), és a Zepter az így készült darabokat kiállítja a Zepter irodaépületeiben vagy üzlethelyiségeiben a világ minden táján.

A pontos pályázati felhívást és a feltételeket megtaláljátok itt.

Ha van formatervező ismerősöd, oszd meg vele a pályázat hírét!

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics