Egy festék, amivel gyorsan, könnyen felújíthatod a teraszodat

Most, hogy már itt vagyunk a nyár kapujában, igencsak aktuális a teraszok, erkélyek felújítása. Ehhez szeretnék egy remek, ugyanakkor költséghatékony eszközt mutatni, ami a Bondex SOS Renovation festéke. Alkalmas minden típusú fa, cement, beton felületre. Felújíthatunk vele erkélyt, teraszt, járdát, de alkalmazhatjuk medence köré, pincékbe is.

A kültéri festék egyszerűen használható, felvihetjük hengerrel vagy ecsettel is, gyorsan szárad és finoman szemcsés felületet képez. A festendő felületet előtte – mint minden festés előtt – természetesen meg kell tisztítani, majd a festéket vastagon kell felhordani, így kitölti a repedéseket is és szép, esztétikus végeredményt kapunk. A festék csúszásgátló, víztaszító és védi a felületet a gombásodás ellen. Eltünteti a foltokat, elfedi a felületi hibákat és kitölti a repedéseket.

Jelenleg ötféle színben érhető el: fehér, betonszürke, antracit, bézs és karamell.

A lefestett felület akár 2-3 évig szépen tartja magát, így áthidalhatjuk vele a költségesebb felújítási munkálatokat megelőző időszakot. Tehát, ha valakinek sos felújításra van szüksége, de nem akar bontogatni vagy csak gyors és költséghatékonyabb megoldást keres, akkor ezt a festéket neki találták ki!

Itt egy rövid kis videót a használatáról:

Bővebb információt a festékről a PPG Trilak oldalán találtok.

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

    1. Szia Zsuzsa! Ez járólapra nem jó sajnos, kimondottan öreg fára, porózus cement, beton felületre való.

    1. Szia! Szoktak betonfestéket parkettára kenni, de konkrétan ezt még nem láttam/hallottam/próbáltam.
      Biztos választ sajnos nem tudok így neked adni, de nem zárnám ki 🙂

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics