Egy festék, amivel gyorsan, könnyen felújíthatod a teraszodat

Most, hogy már itt vagyunk a nyár kapujában, igencsak aktuális a teraszok, erkélyek felújítása. Ehhez szeretnék egy remek, ugyanakkor költséghatékony eszközt mutatni, ami a Bondex SOS Renovation festéke. Alkalmas minden típusú fa, cement, beton felületre. Felújíthatunk vele erkélyt, teraszt, járdát, de alkalmazhatjuk medence köré, pincékbe is.

A kültéri festék egyszerűen használható, felvihetjük hengerrel vagy ecsettel is, gyorsan szárad és finoman szemcsés felületet képez. A festendő felületet előtte – mint minden festés előtt – természetesen meg kell tisztítani, majd a festéket vastagon kell felhordani, így kitölti a repedéseket is és szép, esztétikus végeredményt kapunk. A festék csúszásgátló, víztaszító és védi a felületet a gombásodás ellen. Eltünteti a foltokat, elfedi a felületi hibákat és kitölti a repedéseket.

Jelenleg ötféle színben érhető el: fehér, betonszürke, antracit, bézs és karamell.

A lefestett felület akár 2-3 évig szépen tartja magát, így áthidalhatjuk vele a költségesebb felújítási munkálatokat megelőző időszakot. Tehát, ha valakinek sos felújításra van szüksége, de nem akar bontogatni vagy csak gyors és költséghatékonyabb megoldást keres, akkor ezt a festéket neki találták ki!

Itt egy rövid kis videót a használatáról:

Bővebb információt a festékről a PPG Trilak oldalán találtok.

*****

Egy jól megtervezett és kialakított kinti rész az év bizonyos szakaszaiban plusz szobaként funkcionál, de csak akkor fogjuk igazán szeretni és sokat használni, ha kellően átgondolt a kialakítása és nincs vele sok macera, mindezek mellett persze hangulatos és hívogató.
 
A lakberendezés a szabadban minikurzuson mindent végigveszünk a funkciótól kezdve, a stíluson át a hangulati elemekig.
Mindegy, hogy pici erkély, terasz, vagy kert, az összesről szót ejtünk, maga
a folyamat pedig ugyanaz.
 

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

    1. Szia Zsuzsa! Ez járólapra nem jó sajnos, kimondottan öreg fára, porózus cement, beton felületre való.

    1. Szia! Szoktak betonfestéket parkettára kenni, de konkrétan ezt még nem láttam/hallottam/próbáltam.
      Biztos választ sajnos nem tudok így neked adni, de nem zárnám ki 🙂

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics