2016. december 07.

Hogyan érhet többet az otthonunk?

Egy korábbi posztban már írtam arról, hogy a lakótér növelésének egyik legegyszerűbb és legpraktikusabb módja a tetőtér beépítés, ami nem csak költséghatékony, kevesebb macera, mint egy adásvétel, de az ingatlanunk értékét is növeli. Ha igazán értékálló családi fészket szeretnénk létrehozni, akkor az alábbiakat érdemes figyelembe venni:

2_otthonkommando_ffg_9575

  • Minőségi anyagokat válasszunk és igyekezzünk szakszerűen kivitelezni a beépítést.
  • Egy tetőtérnél sok nehezen kihasználható hely keletkezik, az alacsony belmagasságú részek kiválóan beépíthetőek, így a hátrányt akár előnyre is fordíthatjuk, hiszen a nehezen használható helyből praktikus tároló lehet. Ezáltal megspóroljuk a szekrényezést, a terek tágasak, kényelmesek maradnak, nem lesz zsúfoltság érzésünk.
  • Fontos a lépcső helyének a legideálisabb megtalálása. Rossz elrendezéssel értékes területeket veszíthetünk és hosszú folyosók keletkeznek.
  • Engedjünk be jó sok fényt, akár a közlekedő részre is, a sötét zegzugos tetőterek helyett törekedjünk világos terekre. Válasszunk olyan ablakot, amin ki is látunk, ma már sokféle ablaktípus közül választhatunk, nem szerencsés, ha a tetőtéri szobából csak az eget látjuk.

2_otthonkommando_ffg_9683

A VELUX tetőtéri ablakok között biztosan találunk megfelelő és ezek megfelelnek a fenti szempontoknak is, a VELUX tetőtéri ablakok maximalizálják a helyiségekbe jutó természetes fény mennyiségét, a VELUX árnyékolók pedig minden évszakban segítik fenntartani a kellemes beltéri klímát.

További információ és tippek a tetőtér kialakításához: www.VELUX.hu

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Mentés

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics