2016. november 26.

Ünnepi készülődés – adventi számos ágak

Holnap advent első vasárnapja, én is elkezdtem a készülődést. Nagyon hiányzott már ez nekem, az elmúlt két évben, az albérlet házban olyan körülmények voltak, hogy nem igazán lehetett kellemes ünnepi hangulatot teremteni. Itt viszont végre megvan a megfelelő háttér mindenhez.

Nem szoktam túlzásba vinni a dekort, nem szeretek vele sokat szöszmötölni, mert az ilyesmihez nincs türelmem, ugyanígy a túlságosan precíz feladatokhoz se, ha ilyen van, akkor azt a részt inkább Férjre bízom 🙂

Ahogy eddig is, most is fő szempont a természetesség, mind anyagokban, mind színekben, a csiricsáré adventi koszorúk nem az én világom. Szerencsére előrelátó voltam és amikor elvitték a rengeteg zöldhulladékot a kertből, akkor kiválogattam pár kiszáradt orgonaágat és megtartottam. Ebből egyet most behoztam, rátekertem egy fényfüzért:

img_3221

Tegnap pedig elkészítettem hozzá az adventi számokat. Ezeket majd leszedjük és elsejétől kezdve minden nap felakasztunk egyet a gyerekekkel.

Általában igyekszem abból dolgozni, ami itthon van, nem szoktam olyasmit kitalálni, amihez még egy csomó cuccot be kell szerezni. Amit használtam: fehér karton, fekete filctoll, dekortapasz, adventi számos stencil, pékzsineg:

img_3247

A kartonból a formákat (6×10 cm) Férj vágta ki, ez az átpasszolom feladat kategória 🙂 Aztán a számokat körberajzoltam és kiszíneztem, vagy vonalkáztam, különféle kereteket rajzoltam, a legtöbbet szabad kézzel, nem kell tökéletesen precízre, sehol semmit nem méregettem, csak úgy érzésre.

collageadventiszamok

Várnak a madzagra:

img_3268

A helyükön:

img_3275

img_3281

szamok1

És ez a poszt is itt készült 🙂

ditta_kavezas

Szép adventi hétvégét mindenkinek!

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

 

Mentés

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics