2016. április 14.

Eladó bútorok!

Azt gondoltam, hogy mindent eladtam, amire nincs szükségünk, amikor elköltöztünk Budapestről, de hát mindig jönnek újabb és újabb dolgok… Pár hét múlva lomtalanítás van, úgyhogy elkezdtem széttúrni a cuccainkat, az amúgy is nagy káoszban rendet tenni.

Egyébként nem szereztem be több felesleges kacatot – azt hiszem – most inkább olyan dolgoktól válok meg, amikről eddig azt gondoltam, hogy megtartom, de most már látom, hogy nincs hova tenni, mert pl nem tudok öt fotellel mit kezdeni.

Csak a nagyobb dolgokat teszem most fel, az apróságokkal még nem tudom mit kezdek, kéne megint egy garázsvásárt csinálni a költözés előtt, de vajon vidékre is eljönnétek? 🙂

A cuccokkal kapcsolatban érdeklődni kizárólag e-mailen a [email protected] címen lehet, a levelekre időrendben válaszolok, így nincs bonyodalom, hogy kié lesz. Helyileg Fejér megyében vannak, Budapesttől kb 40 km-re, de a kisebb dolgokat el tudjuk vinni Bp-re (főleg 22-11-12-2 kerület vonalon mozgunk).

ELKELT! Két sky mini fotel, fel kell őket újítani, az öt közül ők ketten mennek 🙁 25.000 ft/2 darab

sky2

sky1

ELKELT!!! Ezt már sokan meg akarták tőlem venni, igazi különleges darab 🙂 A Merlin színház kiárusításán vettem évekkel ezelőtt, az egyik darab díszlete volt, fémből van, a súlya egymillió tonna. Sajnos kicsit már berozsdásodott, de le lehet szedni vagy lefesteni. Mérete 47 cm mély, 125 cm magas, 185 cm széles, 30.000 ft, ezt nem tudjuk szállítani:

merlin1

merlin2

merlin3

ELKELT! Vadiúj tükör, eredeti csomagolásba, a fürdőbe vettem, de meggondoltam magam 🙂 83 cm átmérő, 5 cm széles, két akasztóval tehető fel, közel 10 kg, fém, üveg. 25.000 ft (eredeti ára 59.000)

tukor

Szintén vadiúj lámpa, eredeti csomagban, hasonlóan jártam vele, mint a tükörrel. 3 db 40W E14 égővel működik, 84 cm magas, 27 cm átmérő. kb 3 kg, fém. 25.000 ft (eredeti ára 43.000)

lampa

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics