2016. január 13.

Konyha átalakítás előtte-utána

Ma egy szuper konyhaátalakítást hoztam. Íme az előtte képek, elég “semmilyen” konyha volt, nem is túl nagy:

konyha1

konyha2

konyha3

Összenyitották egy háztartási helyiséggel:

konyha4

konyha5

És ilyen lett, a képek magukért beszélnek, a smaragdzöld, a fa és a vörösréz kiegészítők együtt tökéletes harmóniát alkotnak:

konyha6

konyha7

konyha8

konyha9

konyha10

konyha11

konyha12

konyha13

konyha14

konyha15

konyha16

A konyháról több posztot is találtok a The Jungalow blogot. Képek innen és innen.

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. Mindig irigylem, hogy az angolszász országokban milyen könnyű falakat bontani 🙁 🙂

  2. Ez a smaragdzöld zseniális! Nagyon tetszik. Igazából a nyitott polcoknál nem porosodnak nagyon a tárgyak, ill. hova kerül az egyéb eszköz, mert azért a konyhában van bőven?

    1. Ha ésszel pakolunk a polcokra – tehát azt amit napi szinten használunk, akkor nem fog porosodni.
      A másik kérdést nem értem, hogy hova kerülnek az egyéb eszközök 🙂 Azért nem kicsi a konyha, sok szekrény/fiók van, nyilván oda 🙂

  3. A bemutatott konyhák nagyon tetszenek. Sajnos a házam 100 éve épült,s alig 20 évvel vagyok fiatalabb. Adott a helyzet, . Átalakitotttuk, ráépittünk, most már mindenki elszenderült. A konyha sötét, elszívó van, de nem kéményes. A konyha elé /ablak/ ahol eddig nyitott terasz volt télikert épült, hogy a tetőtérbe fel tudjunk jutni.( 3 m széles 5 m hosszú). a konyha 3×3 méteres.két szembe lévő falon ajtó, spejz és bejárati. A másik két falon középen ablak (téli.kertre néz).Bejárti -ajtó mellet bordás radiátor.Ajtó mellett ülőpad, ablak alatt kettős ülőpad, asztal +2 hozzátartozó 2 db,szék.Szembe lévő szabad fal 3 méter, kémény kiugróval, ami eltömítve . Itt van a tűzhely mosogató alsó szekrénnyel.A hűtő a kamrába van.Étel hozatom néha főzök hét végén.Vendégséget nem fogadok.Sütő ,főző gépek.Újat szeretnék!!?

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics