2015. május 22.

Néhány infó a könyvemről…

Most már elárulhatok pár újabb infót a könyvről. Ha lemaradtál arról, hogy miről szól, elolvashatod itt.

A bútorok június 1-7 és 15-21 között fognak készülni, az eseményeket követhetitek a könyv Facebook oldalán. Nagyon szűkös ez a két hét, de majd látástól vakulásig dolgozunk.

hazai

És elárulom azt is hol folyik majd a munka: Kapolcson a csodás Hazai Provence vendégházban. A Ház júliusban nyitja meg a kapuit a nagyközönség számára, és jelenleg még nincs kész, de Barbi, a ház tulajdonosa nagyon hajtja az embereket, hogy mire megyünk legyen meleg víz és hasonló apróságok 🙂

antiksziget

Honnan vannak a bútorok? Az Antik Sziget biztosítja őket és mindenkinek ajánlom a helyet, aki felújítandó, lefesthető, tuningolható bútort keres… De persze ha csak simán régi arabokat, akkor is! Először is nagyon jó áraik vannak és ha esetleg egy rozzantabb darabot szemeltél volna ki, akkor megcsinálják, hogy szerkezetileg rendben legyen, és ha valaki nem annyira szeretne festegetni, az se gond, mert akár pinkre is lefestik a kinézett darabot.

lom

Egy dolog megírni a könyvet és elkészíteni a bútorokat, de azt hiszem ugyanilyen fontos, hogy szép és jó minőségű fotók legyenek benne. Sokat vacilláltunk a kiadóval a fotós személyét illetően, végül Bálintot választottuk, a Nem Mind Lom blog szerzőjét, aki nem mellesleg remek fotókat készít.

hokedli10

Többféle festékkel fogok dolgozni, ezek egy része festékboltban kapható fajták, a másik része pedig, hobbi és dekor festékek. Ez utóbbiak Pentart termékek, használok majd sima akrilt, dekor paint softot, táblafestéket, folyékony fémet, repesztő festéket és még egy sor különféle anyagot…

Természetesen az Annie Sloan festék se maradhat ki a könyvből. És stencilezni is fogok.

A könyv a Libri Könyvkiadó gondozásában fog megjelenni várhatóan 2015 októberében.

Kattints a képre és csatlakozz a Könyv Facebook oldalához!

profilkep_fb2

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics