2014. július 20.

Eladó bútorok update!

Teljes felfordulás van a lakásban, a cuccaink fele dobozokban, a többi szanaszét.

Mindent leáraztam, mert sürgős a dolog! Továbbra is eladósorban:

ELKELT! IKEA Ektorp 3 személyes kihúzhatós kanapé sötétbarna huzattal. A huzatra ráfér egy alapos tisztítás, 3 évig 2 gyerekkel használtuk… Viszont kihúzva nem sokszor volt. Ára 120.0000 100.000 Forint. Meg akartam nézni az IKEA oldalán és meglepődve láttam, hogy már nincs kihúzhatós ektorp, már nem gyártják.

ektorp2

ELKELT! Az IKEA Markör polcainkat se visszük tovább, ezeket már régóta megszüntették, pedig szerintem nagyon jó termék volt. Anyaga tömör fenyő! Sötétbarnára pácolva. Ez az egy maradt meg, térelválasztóként is használható. 36×187 kb. 87 cm magas. Ára:35.000 29.990 Forint. A kép illusztráció, jelenleg minden elé van pakolva.

markor2

5 ágú csillár, nagyon szép, de neki se lesz helye. Igen, a felemás égők kicsit furák 🙂 Ára 20.000 Forint

IMG_0702

IMG_0703

ELKELT! Fájó szívvel, de meg kell válnom a Lingel típusú íróasztalomtól. 150×80 cm, 80 cm magas. Jó állapotú, teljesen masszív, a lapja kicsit kopottabb. Az oldala és a hátulja is kazettás, így térbe is állítható. Ára már csak 65.000 Forint. Remek ár egy majd 100 éves, hatalmas, fa íróasztalért!

IMG_0291

IMG_0296

IMG_0297

IMG_0308

ELKELR! Aztán van egy Canon Canoscan Lide 30 síkszkennerünk. Csak Vistáig működik (Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/Vista), illetve OSX-en is, talán a 10.4-es verzióig. Doboza megvan. Ára 5.000 Forint. A kép illusztráció.

scan

És van pár dolog, ami INGYEN ELVIHETŐ, csak nincs szívem kidobni:

ELKELT! 16 db bakelit lemez, csak egyben elvihető! Elég gázok (most nem sorolom fel) inkább dekorációnak lehet jó 🙂

ELKELT! És van egy régi Panasonic VHS lejátszó, teljesen jó (gondolom), csak nem találom a távirányítóját. Ez is elvihető, ha meglelem a részeit, továbbítom azt is.

Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Köszönöm ha megosztjátok!

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics