2014. július 13.

Hurrá! Költözünk! Ezért megint egy csomó mindent eladunk…

Lassan költözünk. Na nem a saját házunkba, az még sehogy se áll, hanem a szomszéd utcába kb 100 méterre tőlünk albérletbe. Így azért könnyebb lesz, mint Budapestről lejárkálni felügyelni az építkezést. Viszont csak azokat a bútorokat visszük, amiknek a Házban is lesz majd helye, a többitől megválunk.

Ami eladó sorba kerül:

Férj legnagyobb bánatára az IKEA Ektorp 3 személyes kihúzhatós kanapénk sötétbarna huzattal. A huzatra ráfér egy alapos tisztítás, 3 évig 2 gyerekkel használtuk… Viszont kihúzva nem sokszor volt. A kép csak illusztráció, mert a felfordulás miatt nem igazán tudtam lefotózni. Ára 120.000 Forint. Meg akartam nézni az IKEA oldalán és meglepődve láttam, hogy már nincs kihúzhatós ektorp, lehet már nem gyártják?!

ektorp

Az IKEA Markör polcainkat se visszük tovább, ezeket már régóta megszüntették, pedig szerintem nagyon jó termék volt. Anyaga tömör fenyő! (kivéve hátlap), sötétbarnára pácolva. A polcok jó állapotúak, van amelyik tökéletes, vagy amelyiken használatból adódó nyomok vannak, ezek egy kis páccal eltüntethetőek. Vagy más színűre is festhetőek. Pácot adok hozzá. A képek itt is illusztrációk.

ELKELT! Ebből 2 db van. 35x85x192 cm. Ára 25.000 Forint/db

markor1

Ez térelválasztóként is használható. 36×187 kb. 87 cm magas. Ára:35.000 Forint

markor2

ELKELT! És van egy darab keskenyebb: 35x46x192. Ára 15.000 Forint.

markor3

Fájó szívvel, de meg kell válnom a Lingel típusú íróasztalomtól. 150×80 cm, 80 cm magas. Jó állapotú, teljesen masszív, a lapja kicsit kopottabb. Az oldala és a hátulja is kazettás, így térbe is állítható. Ára 69.990. Ha valakit érdekel, kérdezzen nyugodtan, de kérem, hogy a vaterán üsse le, nehogy egyszerre két gazdája legyen 🙂

IMG_0291

IMG_0296

IMG_0297

IMG_0308

ELKELT! Van egy kis álló/olvasó lámpánk, ezt még Férj hozta a háztartásba, sose szerettem, most ettől is megszabadulunk, 2.000 Forintért elvihető. Ikea Kvart, lime színű:

IMG_0693

ELKELT! Ikea piros gurulós fém szekrény. A hátulján van egy lyuk kábelkivezetéshez. Kulccsal zárható. 40×60 cm, 50 cm magas. Ára 3000 Forint

ikea piros

ELKELT! Ikea Hemmet szőnyeg (szintén nincs már a kínálatban), 165×240 cm, az alja gumi, így nem csúszkál. Egy tisztítás kell neki, mert a két kismalacunk miatt jó pár folt található rajta, illetve egy helyen kisebb kopás van, ettől eltekintve jó állapotú, a széle mindenhol ép. Ára 5000 Forint. Fáradt narancsos színű:

IMG_8475

ELKELT! És van egy ránk maradt szekrénysorunk a megboldogult ’80-as évekből. Nem fa, de a jobb fajta bútorlap. 4 elemből áll. 2 akasztós, ezeknek az ajtaját nem lehet becsukni, 90x60x195 cm, akasztós rész van benne és felette egy polc. A két kisebbik rész 40 cm mély, 195 magas és 90 illetve 47 cm széles. Ez EGYBEN INGYEN elvihető!

IMG_0692

ELKELT! Végül egy több éven keresztül jó szolgálatot tett ősi mobil klíma. Ennek a csövét kivezettük az ablakon és ráhúztuk a függönyt, évente abban az 1-2 hétben, amikor hőség volt, igazi áldás volt, hogy nem 31 fok volt a lakásban, csak 27…  Mérete 30x50x74 cm magas, Ára: 3000 Forint. A képen a gyermek – aki ragaszkodott hozzá hogy rajta legyen, de nyugton maradni egy másodperce sem tudott –  csak illusztráció, az eladás tárgya a mobilklíma és a hozzá tartozó cső.

IMG_0695

Minden a 11. kerületben van, postázni nem tudom, személyesen vehetőek át, vihetőek el. Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Köszönöm a megosztásokat is 🙂

*****

A lakberendezés alapja a FUNKCIÓ!

Teljesen mindegy, hogy van egy szép kanapénk, ha rossz a szoba elrendezése, vagy lehet szép burkolatunk a WC-ben, azonnal tönkre vágja a műanyag felmosóvödör a sarokban. Kerülhet rossz helyre kapcsoló, lámpa, lehet kevés tárolónk, választhatunk rossz burkolatokat, színeket.

Rengeteg olyan ALAP dolog van, aminél, ha rosszul döntünk, azon nem fogunk tudni később változtatni!

Nem fogjuk újra átrakni a falakat, vagy szétverni a vadiúj burkolatot, és az új konyhát sem bombázzuk szét, mert rossz helyre kerültek a kiállások.

Ha van egy alap TUDÁSUNK, akkor a HIBÁK ELKERÜLHETŐEK!

Minden megtanítok a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a LAKBERENDEZÉS ALAPJAI online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics