2014. április 12.

Háztűznézőben: régi és modern keveréke Coloradoból

Sok minden nem tetszik ebben a házban, nekem túl „amerikaias”. Ez alatt azt értem, hogy vannak a hatalmas terek, minden nagyon szépen és igényesen meg van csinálva, semmi rosszat nem lehet rá mondani, egyszerűen csak nem otthonos a szememben, nincs benne semmi egyedi, semmi személyes, 12 egy tucat.Valahogy merev az egész, de ez csak a belsőre vonatkozik!

Viszont a régi és modern ötvözete, az anyagok, egyes részletek nagyon is bejönnek, kívülről meg egyenesen szuper. Szóval vegyes érzések vannak, és ha egy életre nem is kéne, egy nyaralás erejéig nem utasítanám vissza 🙂

clorado8

colorado1

colorado2

colorado3

colorado4

colorado5

colorado6

colorado7

colorado8

colorado9

colorado10

colorado13

Azért hétvégére mindenki elfogadná, igaz?:)

 

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Forrás: Architectural Digest

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics