2017. november 08.

Meseház egy zalai kis faluban és most eladó…

UPDATE! ELKELT! Egy csodálatos házat hoztam mára és nem csak azért, mert eladó sorba került! A ház 1922-ben épült Amerikából hozott tervek alapján Hahóton, van itt beépített manzárdszoba, a ház előtt fa veranda, díszes cserépkályha és az eredeti nyílászárók színes üvegei is megmaradtak a közel 100 év alatt az értő gondoskodásnak köszönhetően. Mielőtt belépnénk a mesevilágba, nézzünk körbe kívül:

 

Jelenlegi tulajdonosa Németh Klára, tűzzománc alkotásaival Tipománia néven találkozhattatok. Hamarosan az ő kezei alól kerül ki a házszámunk is 🙂

A házat 1990-ben vásárolták néhai férjével, Fischer György szobrászművésszel, aki rajzra tanította a férjemet még általános iskolás korában Zalaegerszegen, innen az ismeretség is. A ház építése-szépítése azóta folyamatos volt, a homlokzatot értő kőművesmunkával gyönyörűen helyreállították, ezen kívül hatalmas kert tartozik hozzá. Volt itt sok-sok alkotótábor, művésztelep, de beszéljenek inkább a képek, szerintem nem sokat kell hozzáfűzni:

A kert és az udvar is csodás hangulatú:

Jó lenne ha olyan kezekbe kerülne, akik megbecsülik értékességét és különlegességét. Ha valaki vidékre vágyna vagy csak pihenő házat keress, akkor ez tökéletes választás, hozzá sem kell nyúlni, a berendezés is megállapodás tárgyát képezi. Ha tehetném azonnal megvenném, megyek is, veszek egy lottót 🙂

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

 1. Rengeteg festést, karbantartást igényelő ingatlan.

  1. Igaz, de nagyon élvezetes mindig alakítgatni, számtalan újabb szép részletet kibontani!
   Jó anyagokkal pedig nem csak szép, de tartós is az eredmény! Tikurillával festettük általában.
   Szóval így …

 2. Klári (tűzzománc?;-), tiétek?!!! Nagy gratula! Sok puszi! Kocsis Anikó

 3. Ha minden így maradna, és lenne pénzem is, habozás nélkül beköltöznek!
  Csodás, nagyon tetszik!

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics