2013. november 25.

Könyvtárszoba gyorsan és egyszerűen

Hogyan tehetsz szert gyorsan és könnyedén több ezer kötetre? Hogyan alakíthatsz ki pillanatok alatt egy kis olvasósarok, könyvtárszobát? Hát persze, hogy könyves tapétával! :)Magad is elkészítheted régi könyvek, újságok lapjaiból:

konyves tapeta3

konyves tapeta4

Szintén egyedi tapétád lehet, ha egy jó minőségű, megfelelő felbontású fotóból készíttetted el a tapétát. Igen, ma már sok helyen lehet tapétára nyomtatni, akár öntapadósra, akár normálra.

Illetve számtalan ilyen tapéta kapható, jellemzően magasabb árkategóriásak. Persze bármilyen helyiségben használhatod, a WC-től a nappaliig. Az biztos, hogy az addig unalmas szobát, üres falat rögtön feldobja. Mindenki megtalálhatja a stílusához illőt, van csajok, klasszikus könyvtáros, káoszos, minimál, fiatalos, színes és fekete-fehér egyaránt:

konyves tapeta1

konyves tapeta2

konyves tapeta5

konyves tapeta6

tapeta1

tapeta2

tapeta3

tapeta4

tapeta5

tapeta6

tapeta7

tapeta8

tapeta9

tapeta10

 

A képek forrását lásd a képekre kattintva, valamint itt, itt itt és itt.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics