2013. november 21.

Adventi koszorúk egyszerűen és természetesen

Mindig is jobban szerettem a természetes dekorációkat, mint a műanyag és csilli-vili dolgokat. A natúr dolgok, a maguk egyszerűségében sokkal kedvesebbek a számomra, csak semmi mesterkéltség! Ebben a szellemben gyűjtöttem most ötleteket adventi koszorúkra. Az alap ötlet és a felhasznált anyagok nagyjából mindben azonosak, mégis végtelenül variálható.

A legfontosabb, hogy válassz teljesen egyszerű fehér gyertyákat, majd keress valami tartót, amibe akár külön-külön, akár együtt belehelyezed. Ez lehet egy régi tálca, kis kaspók, régi sütőforma, bögre, leveses tál, vagy amit éppen találsz. Dekoráld természetes anyagokkal: tobozzal, mohával, örökzöld ágakkal. Feldobhatod egy kis szalaggal, spárgával, kisebb díszekkel:

advent1

advent2

advent3

advent4

advent5

advent6

advent7

advent8

advent9

advent10

advent11

advent12

advent13

advent14

A képeket megtalálod a karácsonyi pinterest albumomban.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics