2013. november 08.

Csináld magad: adventi naptár másképp

Bizony, 3 hét és itt az Advent! Ha nem a boltban szeretnél adventi naptárat venni, hanem magad készítenél, és esetleg valami kreatívabbra vágysz, mint csokikkal megtömni, akkor bizony ideje elkezdeni ötleteket keresni, alapanyagokat beszerezni.

Ma két ötletet hoztam, szerintem mindkettő remek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

1. Minden napra egy dísz: minden zsebbe tegyél egy díszt, így naponta díszíthetitek a fát. Tipp: ha több gyerek van, mindenkinek legyen, minden napra dísze. Az eredeti ötlet egy gyönyörűen kivitelezett darab. De persze még sokféleképpen és egyszerűbben is megvalósítható: egyszer használatosan elkészíthető papírból, vagy mágnesre is ragaszthatod a kartonpapírból kivágott díszeket, hűtőre is teheted őket. Biztos vagyok benne, hogy minden reggel az lesz a gyerekek első dolga, hogy rohannak díszíteni 🙂

advent1

advent3

2. A másik ötlet szintén csokimentes, a lényege, hogy minden napra legyen valami közös program. Ez már lehet akár a karácsonyra való készülődés része, de bármi más is. Az ötlet bármilyen köntösben kivitelezhető, a programok pedig abszolút személyre és életkorra szabhatóak.

advent2

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics