2013. április 15.

Téglafal – festve vagy natúr?

Szeretem beltérben a tégla falakat, de nem azt a piros tégla színű műtéglát, az tiszta a ’80-as évek. A bontott vagy a színesre festett tégla azonban annál inkább bejön. Több stílushoz is remekül passzol, a natúr, esetleg a fehérre festett a countryhoz, shabby chichez, loftokhoz, ipari stílushoz. A színesek jól mutatnak városi környezetben, illenek a vintage, kicsit bohém vonalhoz. És akkor még a különféle lakberendezési stílusok vegyítéséről nem is szóltam. Szép téglafalad lehet ha leszeded a vakolatot a régebbi építésű lakásoknál. Az újaknál ne próbálkozz, mert ritkán épülnek ebből a klasszikus téglából, itt szeletelt téglából lehet elkészíteni.

tegla1.jpg

tegla2.jpg

tegla3.jpg

tegla4.jpg

tegla5.jpg

tegla6.jpg

tegla7.jpg

teglap9ö.jpg

tehla8.jpg

teglap10.jpg

tegla11.jpg

tegla12.jpg

Neked bejön a téglafal? Festve vagy natúr?

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. Szia Ditta!

    A kád melletti téglafalról… van vmi ötleted, hogy mivel kell olyan téglát kezelni, amit közvetlenül ér a víz? Zuhany egyik félfalát szeretném bontott téglából. De hogy mivel kéne kezelni….gőzöm nincs 🙁

    1. Szia! A téglát lehet impregnálni, de zuhanyba nem ajánlom! Ez mégiscsak tégla, a közvetlen vizet nem fogja bírni. Ha tetszik a bontott tégla, akkor tedd egy olyan falra, amit nem ér közvetlen víz. sok sikert!

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics