Fali dekoráció textil és tapéta darabokból

Egyszerű és látványos fali dekorációt készíthetsz textilekből vagy tapétából is. A kis darabokat egyszerűbb textilből kivitelezni, mivel könnyebben beszerezhetőek. Igazán költséghatékony dekoráció és gyorsan lecserélhető ha meguntad. A színes-változatos dekor anyagokat patchwork-ös üzletekben tudod a legkönnyebben beszereni.

Keretezd be!

dekor1.jpg

dekor4.jpg

dekor6.jpg

dekor7.jpg

dekor8.jpg

dekor10.jpg

Tedd egy régi ablakkeretbe:

dekor11.jpg

Vagy feszítsd rá egy keretre:

dekor2.jpg

dekor9.jpg

Hímzőkeretet is használhatsz:

dekor3.jpg

Dekupázs módszerrel is felteheted:

dekor5.jpg

Ha nagyobb falfelületet dekorálnál, akkor jöhet a tapéta. Az egy csíkban tapétázást sose szerettem, a befejezetlenség érzését kelteti. Kissé esetlen hatást nyújt. Egy kis trükkel ez is kivitelezhető ízlésesen:

dekor12.jpg

dekor13.jpg

dekor14.jpg

dekor15.jpg

dekor16.jpg

A keretek elkészítéséhet használhatsz fa szegélylécek vagy díszléceket. Ez utóbbi lehet gipszből vagy polisztirolból. Ha olyan helyre kerül, ahol könnyen sérülhet, pl. nekimentek, ott a polisztirolt mellőzd, mert nem túl ellenálló anyag.

A forrásokat lásd a képekre kattintva.

*****

 
Dekorálni egy lakást és egy stílusos, jelentésekkel teli otthont alkotni két különböző dolog.
A szabályok ugyanazok, mégis az elsőből egy személytelen “szállodai szoba” lesz, míg a második eredménye egy valódi otthon.
A kurzuson a szabályokon túl a fókusz ez utóbbin van, megtanulod hogyan tudod az otthonodat egyedivé és személyessé varázsolni úgy, hogy stílusos és harmonikus is legyen.
 
A dekoráció a legmobilabb és legolcsóbb lakberendezési eszköz és nagyon kevés pénzből is szuper dolgokat ki lehet alakítani, ha ismerjük a trükköket, szabályokat.
 

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics