2012. május 17.

Ti küldtétek: Így készíts olcsó és praktikus gardróbot

Vannak dolgok, amelyeknél első a praktikusság, ha e mellé még jól is néz ki, az szuper, de ha nincs szem előtt, akkor nem kell ezen görcsölni.

Évi Bristolban él 5 éve, most váltott lakást, ahol egy igen szerencsétlen méretű helyre készített saját maga szuper kihúzhatós gardróbot. Mindezt minimál pénzből hozta ki. A gardrób mélysége kicsit kevesebb, mint egy méter, és a szélessége összvissz 50 cm.

Ebbe pont befér az Ikea Gorm polcos eleme, ami mindössze 6.085 forint. Évi egy utcára kitett ágy kerekeit hasznosított újra, így vált görgethetővé, és a görgők mellé csavarozott L-vassal megakadályozta az oldalirányú mozgást. Egy plusz polcot is tett bele, hogy jobban kihasználható legyen. Valamit a hátoldal és a belső oldal fedésével akadályozta meg, hogy a bepakolt dolgok kiessenek.
Az ajtó belsejére szerelt néhány szintén IKEA-s konyhai tárolót az apróságoknak. Ahogy számolgattam a polc, az oldallapokkal, dobozokkal, tartókkal együtt nem kerülhetett nagyon többe 15.000 forintnál.

A fürdő melletti barna ajtó rejti a gardróbot:

Az ikeás gorm elem:

Még a ruhaszárító is befért mellé:

Kihúzva:

A görgők:

A plusz polc:

Konyhai tárolók apróságoknak:

Köszönet Évinek a képekért! Nagyon ügyes munka!

*****

Fontos, hogy a stílusos otthon alapja, hogy mindennek megvan a helye!

Ha nincs, akkor a rendetlenség érzet felülír mindent, a szép burkolatot, a vadiúj kanapé látványát.

A megfelelő tárolás nem arról szól, hogy helyet keresünk a végtelen sok kacatnak, amitől nem tudsz megválni, nem arról szól, hogy mit hova lehet eldugdosni…

Mindent megtanítok a TárolásTan online tanfolyamon!

Egy szemléletmódot kapsz, amit, ha elsajátítasz, akkor örökre elbúcsúzhatsz a selejtezéstől, hiszen semmi feleslegeges dolgod nem lesz! Megfontoltan vásárolsz és nem utolsó sorban ezáltal egy csomó pénzt megspórolhatsz!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a TÁROLÁSTAN online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics