2012. február 22.

Mire Jó egy rakalap? – Vol. 2.

Már rengeteg raklapos ötletet mutattam itt a blogon és a Facebookon is. Azt gondoltam már mindenkinek a könyökén jön ki, de egyre többen kértetek még még.

Úgyhogy íme, egy adag újabb kreatív ötlet, hogy mire használható egy raklap a lakberendezésben. Kiegészítve néhány régi deszka felhasználós tippel:

képek itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt.

*****

Nézz szét az Online Lakberendezési Tanfolyamok között!

– Segítenek, ha vásárlás, felújítás, építkezés előtt állsz

– Megtanulod a lakberendezés alapjait, szabályait, a tervezés menetét

– Megismered, hogy milyen elemekből állnak össze az egyes stílusok és hogyan tudod őket mixelni

A lakás attól lesz otthon, hogy beleviszed az egyéniségedet, személyiségedet! Egy áruházi katalóguslakást nem nagy művészet összerakni, de egy olyat, amire az emberek azt mondják “Nahát! A lakásod pont olyan, mint amilyen Te vagy!” Na ez már egy kicsit összetettebb feladat…

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

 >>> Kattints ide, nézz szét a tanfolyamok között <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

  1. Munchenben lattam az olympi toronytol nem messze egy onkiszolgalo etteremben, hogy a talcagyujto (amire visszuk vissza a talcat) raklapbol keszult. Nagyon otletes volt. Virag helyett minden asztalon fuszernoveny volt (bazsalikom, menta, oregano).

  2. Nagyon bírom én is! Már az remek, hogy fát használunk, ahol csak lehet. A raklap azért király, mert kitűnő teherbírása van, pláne, ha raklapgyártótól szerzi be az ember. Kistételben még az Ökopal raklapüzemből is lehet új raklapot szerezni, aminek megmunkálása már nem akkora meló, mint itt sokan írták korábban.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics