2012. február 14.

Felesleges konyhai eszközök

A mai világ szépsége, hogy sok mindenben igyekszik megkönnyíteni a dolgunkat. Így van ez a konyhai műveletekkel is. Rengeteg dolgokra kitaláltak már olyan eszközöket, amikkel az egyszerű még egyszerűbbé válik. Legalábbis elsőre azt mondjuk, húú, de jó! Aztán ha belegondolunk… Biztos, hogy ez megkönnyíti a dolgunk? Vagy totál feleslegesek? Tényleg szükség van egy külön banán, alma, avokádó, eper szeletelőre? Szerintem egy kés is megteszi…

Azért hátha valakinek bejön valamelyik 🙂

Kés helyett:

Banánszeletelő

Eperszeletelő

Fűszernövényapróravágó

Avokádóbélkiszedő

Kukoricacsupaszító

Elektromos pizzaszeletelő

Tortalapszeletelő. Bár ezt lehet, hogy elfogadnám. Olyan bénáknak, mint én, jól jöhet…

Olajleöntő

Teafilteráztató és időben kivevő

Spagettimennyiségszámoló

Epercsumakiszedő

Alufólia helyett:

Nélkülözhetetlen zacskótartó

Ha a gyerek nem hajlandó megenni a sütit

Feszültséglevezetéshez

Képek innen

*****

A konyha a lakás legkötöttebb helyisége. Ahhoz hogy kényelmes legyen benne főzni – tetszik-nem tetszik – egy sor szabályt be kell tartani. 10-ből 9,5 konyha kialakítása lehetne optimálisabb az adottságait figyelembe véve.

A konyhatervezés legnagyobb buktatója a szabályok NEM ISMERETE!

Ugyanakkor van azért rugalmasság is a tervezésben, csak nagyon nem mindegy miben engedünk a csábításnak, miben kötünk kompromisszumot. Ha ügyesen egyensúlyozol, akkor egy kényelmes, egyben egyedi, stílusos konyhád lehet.

Minden megtanítok az online tanfolyamokon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a Konyhatervezés online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

  1. Mindegyik nagyon hasznos lehet… De könyörgöm, mi indíthatott valakit a spagettimennyiségszámláló feltalálására??? Unatkozott? Fogyókúrázott, vagy mi?

    Vicc nélkül, egyébként nekem is vannak ilyen “kifejezetten hasznos” holmijaim, de mire előhalásznám őket, inkább megoldom a műveletet a régi egyszerű jól bevált módon.

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics