2011. szeptember 22.

Textilhadjárat

Pár napja a fotelem miatt a textileken pörgök ezerrel. Olcsó-jó helyeket keresek kutatok. Sajnos arra most nincs időm, hogy nyakamba vegyem a várost és minden üzletet végigjárjak, bár nagy kedvem lenne hozzá!

Nézzük hol találhatunk szép-olcsó anyagokat:

  • Az egyik az I love textil… üzletek. Budapesten van több is, én a Vámház körút 11-et ismerem, de van a Jászain és a körúton több helyen, pl. a Baross utcánál, Király utcánál, Mester utcánál, állítólag a Móriczon is. Pontos címeket nem tudok, neten is nehéz megtalálni. Itt akár 390 forintos méteráron is vásárolhatsz!
  • Kata a Kicsi Házból is ajánlott egy üzletet Kispesten, a Hunyadi u. 40. szám alatt (Határ úttól kifelé az Ady Endrén). Majd valamikor oda is elnézek…
  • És ahol ma voltam: a Kenag Kft. nagyker üzlete a XIX. kerületben, Méta u. 31. Belga textilgyárak maradék készleteit vásárolják fel elsősorban. A rengeteg anyag, terítők, párnák, kellékek, rojtok, bojtok, bortnik között el lehet veszni és igazi kincseket is lehet találni. Annak ellenére, hogy nagyker, bárkit kiszolgálnak, de van egy másik üzletük is Nippo Drome néven a Villányi út 30/B. alatt, kb. a Kertészeti Egyetemmel szemben. Volt több üzletük, azok megszűntek, illetve már használt ruhákkal sem foglalkoznak, csak lakástextilekkel! Árakat tekintve főleg 1000 és 2000 forint között van az anyagok méterára, de a kisebb darabok, maradékok kilóra mennek, szintén 1000-2000 körül. Nekem persze a 2000-es kategóriából sikerült pár súlyosabb brokát és selyem anyagot kiválasztani:)

Innen hoztam pár maradék anyagot:

Ti ismertek még olcsó lakástextiles beszerzőhelyet?

*****

Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam

Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?

Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?

Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?

Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.

Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!

A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.

 >>> Kattints ide a stílus tanfolyamért <<<

Hasonló bejegyzések

Hozzászólások

A hozzászólás nem lehetséges.

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics