Hogyan kerül a gyalupad a konyhába?
Már sok éve, hogy az első olyan képet láttam, ahol egy régi gyalupad volt a lakásban, már nem is emlékszem milyen funkcióban: előszobában konzolként, esetleg TV állványként… Mindenesetre azóta is vágyom egyre és most hogy készül A Ház és lesz egy jó nagy konyha, ahova bőven befér, így ez lesz a konyhaszigetünk. Egy elég lepukkant darabot szereztem, úgyhogy lesz vele meló mire bekerülhet a házba, de cserébe olcsó volt és közel is 🙂
Az a jó benne, hogy nem kell úgy vigyázni rá, mint egy konyhapultra, vághatsz rajta kenyeret, zöldséget, kvázi egy hatalmas vágódeszka… Már úgyis tele van a korábbi használat nyomaival, ami egyébként jót tesz neki, ettől rusztikusabb hatású lesz. Csak egy kis tisztítás, finom csiszolás kell neki és jól beereszteni pl lenolajjal.
És akkor néhány inspiráció, hogy mit is lehet kezdeni egy gyalupaddal a konyhában. Tehetünk bele mosogatót, vagy akár a főzőlap is beleépíthető:
Sziget:
Sziget-reggelizőpult
Minibár:
Reggelizőpult:
A képek forrása itt.
*****
Találd meg az otthonod stílusát Online tanfolyam
Több stílus is teszik és szeretnél köztük eligazodni?
Szeretnéd tudni, hogyan mixelheted őket? Mik az egyes lakberendezési stílusok sajátosságai?
Milyen színek, anyagok, formák passzolnak hozzá, és mik azok, amikkel nagyon mellé lehet nyúlni?
Végigvesszük a legnépszerűbb lakberendezési stílusokat, megnézzük hogyan lehet őket hazai körülmények között használni. A Stílus tanfolyam II. részében megtanulod hogyan tudod az otthonodba bevinni a személyiségedet, egy kis egyediséget, hogy az tényleg téged tükrözzön! De ennek előfeltétele az I. rész, mert az alapokat itt tanulod meg, ezek nélkül nem fogsz tudni boldogulni a következő szinten.
Minden megtanítok a stílus tanfolyamon, ami ehhez szükséges. Rizsa nélkül, egyszerűen és érthetően!
A tananyag állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhető az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy segítségre van szükséged.