2019. szeptember 14.

Házprojekt: a változás szele

Atyaég de rég írtam Házprojektes posztot… Bár elvileg ez rendben is van, hiszen, ha valami elkészül, akkor elkészül, nincs a továbbiakban nagyon mit írni róla. Kivéve, ha változtatásokat tervezünk, mint most is.

Biztos sokan azt gondolják, hogy minek változtatunk, hiszen 3 éve költöztünk be, vagy hogy azért csinálom, hogy legyen miről írni 🙂 Ez utóbbiért biztos nem, az otthonom nem a blogért van, ha ad írnivalót, örülök neki, ha nem, akkor nem írok semmit a Házról, ahogy az utóbbi időben sem tettem.

Akkor mégis minek az átalakítás?

Az igény a változásra mindig belülről jön. Ez kapcsolódhat az életünkben valami nagyobb változáshoz, vagy olyan történésekhez, aminek a hatására mi magunk változunk. De az is simán lehet, hogy régóta érlelődik és egyszer csak felszínre tör. Amikor mi változunk, általában igényeljük a környezet változást is, ami valójában teljesen logikus, ha az otthonunk tényleg OTTHON, vagyis harmóniában van velünk. Az otthonunk mi magunk vagyunk, a saját személyiségünk vetülete. Ha mi változunk, azzal felbomlik a meglévő harmónia, és ahhoz, hogy újra elérjük, a környezetet ismét magunkhoz kell igazítani.

Mi fog változni?

Színek és minták jönnek! Vége a fehér falak uralmának, ez a korszakom véget ért. Nem cserélünk le semmit, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy nem lenne szükség semminek a cseréjére, enélkül is simán működne a stílusváltás, de ettől függetlenül 1-2 apróságot cserélünk. Nem azért, mert nem fog beleilleni az összképbe, inkább csak, mert szeretnénk. A lényeg, hogy lehet úgy változtatni, hogy az ember nem egy lavinát indít el és a vége az, hogy minden helyett újat kell venni!

Íme néhány inspirációs kép, amiket gyűjtögettem:

És ilyen a Ház most:

Van különbség, igaz? 🙂

Fogok írni erről a blogon, ahogy már megszokhattátok, de ennél még tovább megyek! Az átalakításhoz kapcsolódóan lesz egy online program, amiben nem csak mélyebb betekintést kaptok, de végigvesszük egy stílusváltás lépéseit, hogyan kell csinálni. Egy konkrét élő példát láttok, de minden lépésnél megbeszéljük a hozzá tartozó általános szabályokat, amiket mindenki hasznosítani tud majd. Sokszor annyira egyszerűnek és kézenfekvőnek tűnik, amikor előtt-utána képeket látunk, de amikor arról van szó, hogy akkor csináljuk, jön az elakadás, hogy pontosan hogyan, mik a lépések, mi a sorrend, stb. Nem a szokásos online tanfolyami keret lesz, sokkal interaktívabb, élő videókkal, stb.

Remélem örültök, hogy ismét lesz egy kis Házprojekt és velem tartotok akár itt a blogon, akár a programban 🙂 Ennek részletei később, várható indulás október közepe.

Érdemes követni a többi felületen is, mert mindenhol kicsit más osztok meg, például az Instagramon teljesen más a tartalom, mint az Otthonkommandó FB oldalán.

 

Hasonló bejegyzések

IRATKOZZ FEL HOZZÁM ÉS MUTATOK EGY TUCAT TRÜKKÖT, AMIVEL IGAZI OTTHONNÁ TEHETED A LAKÁSODAT!
Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott nevem és e-mail címem felhasználásával az Otthonkommandó Kft. részemre e-mail útján hírleveleket, ajánlatokat küldjön. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam. Megértettem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonhatom.

Hozzászólások

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics