Less be a kulisszák mögé…

Aki kereskedelemben vagy a szolgáltató iparban dolgozik jól tudja, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfelek visszajelzése. És ennél is jobb, ha ez nem kérésre történik, hanem teljesen spontán, maguktól mondják/írják le. És még ennél is sokkal jobb, ha mindez egy zárt felületen történik, csak magunk között, nem publikusan, mert így még hitelesebb a dolog.

Van a FB-on a hallgatók részére fenntartva egy zárt csoport, itt lehet kérdezni, diskurálni, véleményeket kérni, örömködni, kiborulni… És itt zajlott le nemrég az alábbi beszélgetés, amit le is mentettem és mindenki volt olyan jó fej, hogy beleegyezett, hogy profilképpel, teljes névvel megjelenjen a blogon. Íme:

*****

Fontos, hogy a stílusos otthon alapja, hogy mindennek megvan a helye!

Ha nincs, akkor a rendetlenség érzet felülír mindent, a szép burkolatot, a vadiúj kanapé látványát.

A megfelelő tárolás nem arról szól, hogy helyet keresünk a végtelen sok kacatnak, amitől nem tudsz megválni, nem arról szól, hogy mit hova lehet eldugdosni…

Mindent megtanítok a TárolásTan online tanfolyamon!

Egy szemléletmódot kapsz, amit, ha elsajátítasz, akkor örökre elbúcsúzhatsz a selejtezéstől, hiszen semmi feleslegeges dolgod nem lesz! Megfontoltan vásárolsz és nem utolsó sorban ezáltal egy csomó pénzt megspórolhatsz!

A tananyagok állandó jelleggel, mindenféle korlátozás nélkül, bárhonnan, bármikor elérhetőek az online felületen. A tanfolyamokhoz tartozik egy szuper hangulatú zárt FB csoport, ahol bármikor kérdezhetsz, ha elakadsz, vagy kétségeid vannak, megerősítésre lenne szükséged.

>>> Nézd meg a TÁROLÁSTAN online tanfolyamot <<<

Hasonló bejegyzések

Kövess az Instagramon is
@dittakrivarics